Ne znam ja ako je ko ovdje u mogučnosti nekog istjerati odavde, pa vidiš kako se trude mene istjerati a več više od dvije godine ustrajem ovdje…trebali bi ljudi malo više tolerancije imati i ne od prve sve zamjeriti… ko da se prije nismo nikad šalili ovdje…a što bi ti u mirovini kad bi ti bilo previše dosadno [proud]
vinjeta zalipljena…a bez mobitela…silom prilike-al se isplati. !!
zaboravio punjač za auto !! [lol]
e a zabava vam je stvarno strašna….i Alabamu ste (su) otjerali?? pa ljudi…
moga bi i ja u mirovinu [cool] jer Mateja ti i ja možemo se i nać bez foruma …a drugog više nema.. [lol]
Kad te Mateja dohvati nećeš se ni ti bolje provest….
moga bi i ja u mirovinu [cool] jer Mateja ti i ja možemo se i nać bez foruma …a drugog više nema.. [lol]
Kad te Mateja dohvati nećeš se ni ti bolje provest….
[/quote]
Pa zašto mu trebaš sve reči [angry] …vidiš da ga nije bilo par dana i ne zna što ga čeka ovdje [rolleyes]
Pozdrav Octopuse,zabava baš i nije,a čitajući ovo u zadnjih recimo mjesec dana,nisam primijetio da je itko otjerao članove društva koji su se izdvojili,njima je dosadilo naše društvo i njihova je odluka takva kakva je.Razlozi nisu oni koje su naveli,u to sam uvjeren,njima su jedino poznati i budi sretan da su te htjeli u društvo,za razliku od nekih koje nisu htjeli.Meni je sve to skupa pomalo gadljivo i ne želim biti cool,nego aktivan i ma kako ljudi sa raznih strana razmišljali,kad uhvatim vremena,pisat ću uvijek ono što mislim(osim kad je zaj……),što znači da ću zadnji napustiti ovaj forum,ma koliko mi vrijeđalo taštinu.Živija mi.
što znači da ću zadnji napustiti ovaj forum,ma koliko mi vrijeđalo taštinu.Živija mi.
Izgleda da čemo se nas dvojica boriti za zadnje mjesto…nema šta kad smo ustrajni [thumbsup]
Pozdrav Octopuse,zabava baš i nije,a čitajući ovo u zadnjih recimo mjesec dana,nisam primijetio da je itko otjerao članove društva koji su se izdvojili,njima je dosadilo naše društvo i njihova je odluka takva kakva je.Razlozi nisu oni koje su naveli,u to sam uvjeren,njima su jedino poznati i budi sretan da su te htjeli u društvo,za razliku od nekih koje nisu htjeli.Meni je sve to skupa pomalo gadljivo i ne želim biti cool,nego aktivan i ma kako ljudi sa raznih strana razmišljali,kad uhvatim vremena,pisat ću uvijek ono što mislim(osim kad je zaj……),što znači da ću zadnji napustiti ovaj forum,ma koliko mi vrijeđalo taštinu.Živija mi.
Kako si krenija,..ja sam već pomislija kako ćeš i ti opalit oproštajno pismo…. [cool]
pozdrav dalmatico !!
dobro si napisa… samo….ono da bi ja morao bit sritan itd…
Ljudi možda sam ja tako proša al….meni osobno se niko nije nikad zamjeria…dal je to sriča ili samo moj šarm [lol] to je drugo…
Uostalom Octopus, ako imaš problema sa vidom npr. imaš temu i za to,…..a da budem iskren oduvijek sam sumljao kako ne vidiš dobro,…
Uostalom Octopus, ako imaš problema sa vidom npr. imaš temu i za to,…..a da budem iskren oduvijek sam sumljao kako ne vidiš dobro,…
[/quote]
pa šta nisi reka direktno meni !!! vidiš tako počinje svako sranje ….ja mislim da je on ,pa možda ako…???
pa šta nisi reka direktno meni !!! vidiš tako počinje svako sranje ….ja mislim da je on ,pa možda ako…???
Znam, znam,…samo to su osobne stvari, pa mi je bilo neugodno… [cool], a pretpostavljao sam da ćeš sam shvatiti….
@octopus
Sad si ga ka zaboravio????
Da to nije zato da platiš piće što si dužan [angry] [angry] [angry]