A danas stvarno nije moj dan vratio sa kavice kad ono kaznena bojna u boravku(punica,punac)Da se bar do wc mogu probit. bljak bljak
A danas stvarno nije moj dan vratio sa kavice kad ono kaznena bojna u boravku(punica,punac)Da se bar do wc mogu probit. bljak bljak
[lol] [lol] nadaj se da če se do utakmice odlipit
jeb…forumašice su se odcipile !! [embarass]
kavica,tračevi( molim o meni samo lipo) ..shoping….
ninna[thumbsup] – već sam 3 puta stisnio ono – citiraj – ….pa [lol]
i to na koji datum ? a ja još uvik mislio da ima tajno okupljanaje!! [smiley]
Ma nismo se odcjepile, ovo je tek toliko da napravimo neko okupljanje prije ljeta i godišnjih odmora (da zatvorimo sezonu). Najesen ćemo organizirati veće okupljanje [smiley]
jeb…forumašice su se odcipile !! [embarass]
kavica,tračevi( molim o meni samo lipo) ..shoping….
ninna[thumbsup] – već sam 3 puta stisnio ono – citiraj – ….pa [lol]
i to na koji datum ? a ja još uvik mislio da ima tajno okupljanaje!! [smiley]
Ma nismo se odcjepile, ovo je tek toliko da napravimo neko okupljanje prije ljeta i godišnjih odmora (da zatvorimo sezonu). Najesen ćemo organizirati veće okupljanje [smiley]
[/quote]
Ako želite da vas zabavlja muška klapa….da bude sve u stilu,….do ranih jutarnjih….sati…serenade po željama…sa gitarom…..može i bez..hm…ostajemo do kraja,sve po željama,ne grizemo,nježni smo,elegantni,ovako,kao ja…..itd.
[/quote]
Ako želite da vas zabavlja muška klapa….da bude sve u stilu,….do ranih jutarnjih….sati…serenade po željama…sa gitarom…..može i bez..hm…ostajemo do kraja,sve po željama,ne grizemo,nježni smo,elegantni,ovako,kao ja…..itd.
[/quote]
ako je ostatak ekipe kao ti..nećemo ni razmišljati…prihvaćamo ponudu… [smiley]
Ma pokušavam stavit jednog mladog medvjeda za avatar ali neće iđe staviš kesoja i odma prođe.
Niki, di je medvjedić… [lol]
ako je ostatak ekipe kao ti..nećemo ni razmišljati…prihvaćamo ponudu… [smiley]
Sjuzann ne nožemo baš tako brzo pristati, moramo dati još neke uvjete…….. [cool]
Sjuzann ne nožemo baš tako brzo pristati, moramo dati još neke uvjete…….. [cool]
[/quote]
S Dalmatikom je zagarantirana dobra zabava…a i da ga bolje upoznaš znala bi da će pristati na sve naše uvjete…zato ne muči ga puno…
[wink]
Mogu li doći oni malo šireg struka?
MIsliš na Okupljanje forumašica?
šta nikson još su tamo ?? da nemaju produžen vikend…. ili se samo ti još odmaraš [lol]