U poslu sam velikome,….treba dosta privrediti kako bi mi rukovodstvo moglo imat koju kintu za u Austriju,…a to mi je jako važno… [cool]
nećemo onda smetat
ako budeš dobro radija, povjerit će ti posa dok budu u Austriji
U poslu sam velikome,….treba dosta privrediti kako bi mi rukovodstvo moglo imat koju kintu za u Austriju,…a to mi je jako važno… [cool]
budi ozbiljan!
to su kvalifikacije za Peking
pošalji šefove i tamo
budi ozbiljan!
pošalji šefove i tamo
[/quote]
Ooooooo pa naravno, oni su stari sportaši Rvacki,…..
budi ozbiljan!
pošalji šefove i tamo
[/quote]
Ooooooo pa naravno, oni su stari sportaši Rvacki,…..
[/quote]
uvodi se nova disciplina.
najbolji gledatelj!
Zeko pa šta ti tu ujutro ?? Nema posla,bolovanje ili samo produžen vikend [lol] [thumbsup]
Danas štrajkam [angry]
Danas štrajkam [angry]
[/quote]
zbog čega – mala plača,zajeban šef,prekratka pauza za marendu…ili lokacija posla predaleko od comp.? [lol]
[/quote]
Pun pogodak [thumbsup]
Napokon je forum krenija ležerno,jučer sam pročita 30 str. unatrag da bi pročita uzroke i posljedice.Na kraju mi došlo za izrigat,ali utakmica je bila pa sam ostao suzdržan.Da nije njeto pričao vaginarije,mislija bi da je vrag odnija sve.Pozdrav svima!
dalmatico pozdrav ! [thumbsup]
jeb..gledam koji dan onaj dok. o Blanki ….pa sam mislio da sam za sek.ugleda tebe na tv. ??
Danas štrajkam [angry]
[/quote]
zbog čega – mala plača,zajeban šef,prekratka pauza za marendu…ili lokacija posla predaleko od comp.? [lol]
[/quote]
Pun pogodak [thumbsup]
[/quote]
to znači da si u cash-u ! [cool]
Napokon je forum krenija ležerno,jučer sam pročita 30 str. unatrag da bi pročita uzroke i posljedice.Na kraju mi došlo za izrigat,ali utakmica je bila pa sam ostao suzdržan.Da nije njeto pričao vaginarije,mislija bi da je vrag odnija sve.Pozdrav svima!
i koi je uzrok?