Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

vjeko kako uredit listu prijatelja……..

U kom pogledu?
[/quote]

imam ih previše pa bi neke malo pomaknuo…..
[/quote]

Nego mark1, pa nije to portfelj da se može preslagivati [smiley]

Znam da se ne može sada mijenjati mjesta avatarima. U stvari, jedino kaj se može je ukloniti korisnika s liste prijatelja

Suricata suricatta

[smiley]

Da, zaboravili smo negdje na portalu napomenuti da prikaz avatara prijatelja koji su online radi na načelu par-nepar, a kako je danas neparni datum…

[smiley]

A u petak radilo ko urica [rolleyes]
[/quote]

Subotom ide glavno keširanje [smiley] [smiley]

Riješit ćemo to, ne brinite
[/quote]
Ali ćete i vi uvesti članarinu ?….. [undecid]

Sve je stvar psihe.....

Znam da se ne može sada mijenjati mjesta avatarima. U stvari, jedino kaj se može je ukloniti korisnika s liste prijatelja.
[/quote]
Pa on to i želi kad ne znamo biti tiho a to ga smeta[wink]

[emo_cool]

vjeko kako uredit listu prijatelja……..

U kom pogledu?
[/quote]

imam ih previše pa bi neke malo pomaknuo…..
[/quote]

Znam da se ne može sada mijenjati mjesta avatarima. U stvari, jedino kaj se može je ukloniti korisnika s liste prijatelja
[/quote]
Pa to te i pita cilo vrime…ala tebe….

Sve je stvar psihe.....

ok upravo to sam te i pita…..

ok upravo to sam te i pita…..

Da, sad sam malo bolje pročitao i vidio. Znam da kad se gleda lista prijatelja od nečijeg prijatelja da je vidljivo samo nekoliko avatara korisnika, a ostali su navedeni dolje, pa sam mislio da bi koje prebacili gore da se vide avatari, a neke dolje.

Malo sam maka od ove kiše [smiley]

Suricata suricatta

Vjeko da li mi očeš bit prijatelj sad kad ču jednog izgubiti [pray]…trebam nadoknadit da ih ne budem imala premalo [lol]

[emo_cool]

Pa brisao bi nas…to nije teško Mark ideš u svoj profil i klikneš na kvadratič pored nepoželjnog prijatelja [smiley]

zašto si se ti našla pogođene ili prozvana nije mi jasno

Mateja znaš da te Mark ne bi nikad ostavia.Tako te lipo gleda zadnji put da nebrini [lol]

Vjeko da li mi očeš bit prijatelj sad kad ču jednog izgubiti [pray]…trebam nadoknadit da ih ne budem imala premalo [lol]

Stavi mene dva puta [embarass]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Pa brisao bi nas…to nije teško Mark ideš u svoj profil i klikneš na kvadratič pored nepoželjnog prijatelja [smiley]

zašto si se ti našla pogođene ili prozvana nije mi jasno

[/quote]
A kome si jučer namjenio pjesmu Na planincah…

[emo_cool]

šta je ta pjesma nešto nepodobna ….nisam znao…ako je ispričavam se možda će sljedeća bit bolja…

New Report

Close