i šta sad ?? Tako je lipo vidit tolko ljudi na desnoj strani.. [thumbsup]
Zeko tražim te jučer po Splitu …tebe nigdi [wink]
Asko zagrepčani i slovenci već su bili više puta u Splitu
Da, čuo sam da su bile zagrepčanke i slovenke… [smiley]
octopus super si objasnio , ali uz dvi pive još bi ti bolje išlo……… [thumbsup]
[lol] [lol] misliš da bi bile dvi dosta ?? [lol]
U Zadru, Planom i okupljanjima petkom su uvjek dolazili novi i nije bilo nikakvih problema…čemu sad….
e suzan pogodila si najvažniji dio problema , na ovom druženju postojao je upravo problem broja onih koji će doć , a koji je bio limitiran kako brojem sudionika raftinga , tako i problemom smještaja…dobro znaš kako se tražio smještaj
što nikad do sada nije bio problem jer smo se skupili u raznim restoranima, družili i svak svojoj kući…..i najvažnije kako nitko nije imao hrabrosti reći nekome da nemože doć ovaj put zbog tog i tog razloga upali smo u problem…. a zbog čega nije bilo hrabrosti to reć pa upravo zbog toga što svakog novog na druženju smo prihvatili , ali ovaj put jednostavno nije se moglo……od pojedinaca to se trebalo osjetit i prestat sa kojekakvim pritiscima na drchipa koji je sve učinio na organizaciji….
mislim da je ovom ispadu bio najmanji problem rafting (možda povod) i ako se htjelo nekakvo "intimnije" druženje onda to nije trebalo obznaniti na forumu tipa "neka se prijave svi koji su zainteresirani"…..meni je osobno bilo neugodno kad je Pego pitao za mjesto okupljanja ( njetto ga je uputio ) da mu se odgovori da ne može doći i još da se Pego izvinjava što je uopće pitao….ma kome…