Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

u popis sam uključila samo ove sa "strane"….nek se ne ljute Spličani, Bračani, Trogirani, Solinjani… [smiley]

Bio je tu i neko i iz Zadra ako se ne varam [thumbsup]

A jel možemo mi organizirati jedno svehrvatsko-međudržavno-multietničko-multiseksističko druženje negdje tamo na moru?
Nema smisla da nam prijatelji s mora stalno dolaze u Zagreb…

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Pa zašto ne sve se da dogovoriti,potrebno je samo malo viška slobodnog vremena i to je to.

Asko zagrepčani i slovenci već su bili više puta u Splitu

Ko ima volje neka prijedloge iznese na temi moram sad gibati ajde ljudi pa se vidimo čim se ugledamo [thumbsup]

U Zadru, Planom i okupljanjima petkom su uvjek dolazili novi i nije bilo nikakvih problema…čemu sad….

e suzan pogodila si najvažniji dio problema , na ovom druženju postojao je upravo problem broja onih koji će doć , a koji je bio limitiran kako brojem sudionika raftinga , tako i problemom smještaja…dobro znaš kako se tražio smještaj
što nikad do sada nije bio problem jer smo se skupili u raznim restoranima, družili i svak svojoj kući…..i najvažnije kako nitko nije imao hrabrosti reći nekome da nemože doć ovaj put zbog tog i tog razloga upali smo u problem…. a zbog čega nije bilo hrabrosti to reć pa upravo zbog toga što svakog novog na druženju smo prihvatili , ali ovaj put jednostavno nije se moglo……od pojedinaca to se trebalo osjetit i prestat sa kojekakvim pritiscima na drchipa koji je sve učinio na organizaciji….

ja sam isto svatia malo na taj način …..dr. se angažirao 110%…sve 5. [lol]Možda je htio je da bude to onako ..skoro "familjarno" druženje. + ono što je napisa mark…org.,smještaj…extra hrana za neke koji ne jedu janjetine…itd..nije doneslo mnogo maneverskog prostora…
Slučajno se (možda zbog interesantne teme za druženje ili samo zbog.zajebancije) javilo par padobranaca.Virovatno su ljudi super a možda bi bilo bolje doć na jedno obično okupljanje i tek onda naprid…
dal je dr. popiz…prerano ili možda prekasno to zna samo on i tu stojim uz njega
Sorry možda bi ja to bolje objasnia za stolom i sa jednim pivom al….možda sam fulao mimo

p.s. zasmetala mi samo jedna mala stvar ( neka mi dr. izvine)…kako se naša Vjeko na onoj listi padobranaca…?? Zar nije on bio uvik u Zg.paketu? [lol]
čitam još 1x šta sam napisa-ipak se malo čudno čuje al [lol]

Sjuzann zaboravila si navest jednu osobu koja je jako važna za tebe ja je neću imenovati a vi draga publiko probajte pogodit o kome govorim [thumbsup]

pa napisala je Octopus šta bi još htia Nikson ?? [smiley]

A zašto je Doktore onda odustao od svega kad je Njetto rekao nekome novom gdje je okupljanje u Splitu….nije to ipak samo zbog raftinga i čamaca…i ja bi mogla biti na listi ko i Vjeko ako ne bi "slučajno" bila još drugi put na okupljanju u Zagrebu…

[emo_cool]

neznam ..Njetto je" gušter" – nemože on sad ko če doć …. [lol]
mislim da nas 2 i još ko nezna šta je u biti istina i glavni povod svega…-jer je veoma malo komentra.

neznam ..Njetto je" gušter" – nemože on sad ko če doć …. [lol]
mislim da nas 2 i još ko nezna šta je u biti istina i glavni povod svega…-jer je veoma malo komentra.

E tu se slažemo [thumbsup]

[emo_cool]

New Report

Close