Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

pa nek neko kaže da petak 13. nije crni dan
p.s. dobro jutro svima !!!

pa nek neko kaže da petak 13. nije crni dan
p.s. dobro jutro svima !!!

bar na burzi nije bilo tako crno…….pozdrav octopus…ima kiše kod tebe

sad nema …oblačno 14 stupnja..nije baš …
a čujem da je kod vas padalo prije 2 dana za pop….a ja htio dođ zalit travu [lol]
i da ste imali konačno opet punu Rivu !! ….i da još niste svi predali oružje [lol]

sad nema …oblačno 14 stupnja..nije baš …
a čujem da je kod vas padalo prije 2 dana za pop….a ja htio dođ zalit travu [lol]
i da ste imali konačno opet punu Rivu !! ….i da još niste svi predali oružje [lol]

…hahahaha ma niiiiiiijeeee tooooo…

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

Možda sam malo "glupav"ali još mi nije jasno di je zapelo?????????? ,,,,,,, ako se mene pita ja sam ljubitelj ciloga svita!!!!

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Možda sam malo "glupav"ali još mi nije jasno di je zapelo?????????? ,,,,,,, ako se mene pita ja sam ljubitelj ciloga svita!!!!

povuci potegni al repa iščupat se ne da……..mravak nevidim da iko išta poteže pa valjda nije nigdje ni zapelo….sve je organizirano za rafting , dalje po želji…..

blažen u svojoj "glupavosti"…
[smiley]

Pa slažem se i sa doktorom i sa matejom u vezi novih članova u ekipi.Ja sam za to da ako se neko želi priključit na okupljanja neka slobodno dođe,ali ovo nije ni trenutak ni vrime za nove "padobrance"u ekipi
Zar nije njetto zadnji pristupija ekipi pa postao novim POGLAVICOM ali je isto morao odigrati par utakmica da bi došao do trona.Ko zna koliko je ljudi došlo i otišlo jer im nije legla ekipa i to je cila poanta kome odgovare bit će dobrodošao a kome ne sritan mu put i bog ga blagoslovija.

Pa slažem se i sa doktorom i sa matejom u vezi novih članova u ekipi.Ja sam za to da ako se neko želi priključit na okupljanja neka slobodno dođe,"pali ovo nije ni trenutak ni vrime za nove adobrance"u ekipiZar nije njetto zadnji pristupija ekipi pa postao novim POGLAVICOM ali je isto morao odigrati par utakmica da bi došao do trona.Ko zna koliko je ljudi došlo i otišlo jer im nije legla ekipa i to je cila poanta kome odgovare bit će dobrodošao a kome ne sritan mu put i bog ga blagoslovija.

U Zadru, Planom i okupljanjima petkom su uvjek dolazili novi i nije bilo nikakvih problema…čemu sad….

Upoznali smo toliko dobrih ljudi od Mateje, Nine, Octopusa, Alabame, Vjeke, Posejdona, Ivane…

s molbom za malo više tolerancije jedni prema drugima završavam s ovom temom…

Sjuzann zaboravila si navest jednu osobu koja je jako važna za tebe ja je neću imenovati a vi draga publiko probajte pogodit o kome govorim [thumbsup]

New Report

Close