šta ste se svi uspizdili na doktora uspio je iskamčit jedan brod a drugi upitan i tribalo nas se u njega ukrcat nas 20…kako li bi to izgledalo ….nikako da shvatite , a šta ću vam ja………mateja krivo tumačiš situaciju…znaš kakvi smo i to šta pišeš nema nikakve veze…….. pozdrav svima…do skorog viđenja….
Onda treba reći,…ima jedan brod….
[/quote]
Evo uspio osigurat maloprije za Vas 3 broda (cca. 18 -24 ljuda ) i dodatnih novih po potrebi ….. ima koliko hoćeš …… [thumbsup]
Bar nešto …. [lol] [lol] [lol]
Jedno stvarno bogatstvo je bogatstvo duše, ostala su dobra podložna velikim gubitcima
šta ste se svi uspizdili na doktora uspio je iskamčit jedan brod a drugi upitan i tribalo nas se u njega ukrcat nas 20…kako li bi to izgledalo ….nikako da shvatite , a šta ću vam ja………mateja krivo tumačiš situaciju…znaš kakvi smo i to šta pišeš nema nikakve veze…….. pozdrav svima…do skorog viđenja….
Onda treba reći,…ima jedan brod….
[/quote]
Evo uspio osigurat maloprije za Vas 3 broda (cca. 18 -24 ljuda ) i dodatnih novih po potrebi ….. ima koliko hoćeš …… [thumbsup]
Bar nešto …. [lol] [lol] [lol]
[/quote]
Zaboravio reći ali na Krki ….. pa nečete valjda na Cetinu ……
Jedno stvarno bogatstvo je bogatstvo duše, ostala su dobra podložna velikim gubitcima
Šef sada ide spavati i molim neka me se ne ometa u snu…… [cool]
Sad kad si postao šef sigurno ćeš slađe spavati [lol] [tongue]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
jeb…a ja mislio da če vas nogomet udružit [lol]
p.s. neču čekat na odgovor – laku noč [thumbsup]
što ti više beštimaš to si bolje ocijenjen…i to od moderatora… [lol]
Sad je ispalo da se svi ljutite na Njetta a ja znam da se nimalo [proud]. Zaista mi je bila velika želja da vas opet vidim u jednom športnom duhu ali kako su se stvari odvijale, želja mi je bila sve manja. Zašto…to što ne dozvolite nikom više da nam se pridruži…zaista se pitam zašto,jer smo jednom bili svi novi i ko je sad tu da reče nekome, TI NE SMIJEŠ DOČI…ako je tako, ni ja više ne želim dolazit na takva okupljanja gdje nisu svi dobrodošli…uživajte [cool]
Hahhaha to Mateja,nekad ljudi se preplaše novog…..
......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...
[cry] [sad] Petak, 13-i……
još malo…težak dan… [tongue]