Ja vas razumin,….ne bi ni ja volija plaćat,…ali vrime je takvo kako je,….ili prihvatite ili magla,….ovo je filter, ostat će samo jajjači,…iz razloga, za kojih dva miseca pretvorit ćemo se u političku stranku i meni su potrebni samo odani ljudi…nema više cile mile…. [cool]
Sve je stvar psihe.....
Kako biste vi dali život za stranku kad vam je teško dat 20 eura,…..svašta… [cool]
Kako vi mislite ući u europski parlament,….e kad dođemo tamo, tamo leži prava lova……
Sve je stvar psihe.....
Kako biste vi dali život za stranku kad vam je teško dat 20 eura,…..svašta… [cool]
Kako vi mislite ući u europski parlament,….e kad dođemo tamo, tamo leži prava lova……
Ja ionako nisam bila nikad politički opredeljena, tako da mi ne treba to ni sad [huh]…a najmanje da bi još platila za to
[emo_cool]
Ja ionako nisam bila nikad politički opredeljena, tako da mi ne treba to ni sad [huh]…a najmanje da bi još platila za to
[/quote]
neću politiku u svoju butigu!
Muke ti ježove !
šta je to sad ?? nikog ?? pa vidim neke sa strane .. [lol]
Njetto ispizdia si sve…. [tongue]
Jaaaaaa,….. [cool]
Samo promatram ko će mi se suprostavit…..
Sve je stvar psihe.....
evo ja prvi !!! i šta sad ??
Ma da ti nisi neki buntovnik…?!?…… [cool],..uf šta treban trpit,…prvi dan a već neki počinju zajebavat……uffffff,..samo problemi,…..
A šta tebi nije pravo ?
Sve je stvar psihe.....
Ma da ti nisi neki buntovnik…?!?…… [cool],..uf šta treban trpit,…prvi dan a već neki počinju zajebavat……uffffff,..samo problemi,…..
A šta tebi nije pravo ?
[/quote]
to da si sredia da danas nema okupljanja !! zbog tebe sam morao ostat doma [angry]
[/quote]
E stari, nije to sređivanje,…to je proglas i ja san to ukinija,…. [cool]
Sve je stvar psihe.....