Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Ja vas razumin,….ne bi ni ja volija plaćat,…ali vrime je takvo kako je,….ili prihvatite ili magla,….ovo je filter, ostat će samo jajjači,…iz razloga, za kojih dva miseca pretvorit ćemo se u političku stranku i meni su potrebni samo odani ljudi…nema više cile mile…. [cool]

Sve je stvar psihe.....

Kako biste vi dali život za stranku kad vam je teško dat 20 eura,…..svašta… [cool]
Kako vi mislite ući u europski parlament,….e kad dođemo tamo, tamo leži prava lova……

Sve je stvar psihe.....

Njetto nemoj nervirat dr. da ti ne sridi malo drugčiju preporuku….nikad kraj fax-a [lol]

Kako biste vi dali život za stranku kad vam je teško dat 20 eura,…..svašta… [cool]
Kako vi mislite ući u europski parlament,….e kad dođemo tamo, tamo leži prava lova……

Ja ionako nisam bila nikad politički opredeljena, tako da mi ne treba to ni sad [huh]…a najmanje da bi još platila za to

[emo_cool]

Ja ionako nisam bila nikad politički opredeljena, tako da mi ne treba to ni sad [huh]…a najmanje da bi još platila za to
[/quote]

neću politiku u svoju butigu!

Muke ti ježove !

šta je to sad ?? nikog ?? pa vidim neke sa strane .. [lol]
Njetto ispizdia si sve…. [tongue]

šta je to sad ?? nikog ?? pa vidim neke sa strane .. [lol]
Njetto ispizdia si sve…. [tongue]

Jaaaaaa,….. [cool]
Samo promatram ko će mi se suprostavit…..

Sve je stvar psihe.....

evo ja prvi !!! i šta sad ??

Ma da ti nisi neki buntovnik…?!?…… [cool],..uf šta treban trpit,…prvi dan a već neki počinju zajebavat……uffffff,..samo problemi,…..
A šta tebi nije pravo ?

Sve je stvar psihe.....

Ma da ti nisi neki buntovnik…?!?…… [cool],..uf šta treban trpit,…prvi dan a već neki počinju zajebavat……uffffff,..samo problemi,…..
A šta tebi nije pravo ?
[/quote]
to da si sredia da danas nema okupljanja !! zbog tebe sam morao ostat doma [angry]

A šta tebi nije pravo ?
[/quote]
to da si sredia da danas nema okupljanja !! zbog tebe sam morao ostat doma [angry]
[/quote]
E stari, nije to sređivanje,…to je proglas i ja san to ukinija,…. [cool]

Sve je stvar psihe.....

ajd Njetto ne …. sad ču morat instalirat skyp da uopšte čujem još nekog.

New Report

Close