jeb…nakucali ste stranica…kakav Njetto… šef…..ste ludi….nije ni fakultet završia [lol]
To ti misliš,…..ja san na usvršavanju za šefa….. [cool]
Ovo šta ću vam sad ispričat živa je istina.
Već jedno četri miseca u horoskopu u Globusu mi piše: napredovanje u poslu,…iznenadno napredovanje i sve u tom stilu. I kad san ja izgubija sve nade u taj horoskop, onda mi je ovo uletilo.
Zaključak
Vidiš da nikad ne znaš di te čeka sreća……. [cool]
jeb…nakucali ste stranica…kakav Njetto… šef…..ste ludi….nije ni fakultet završia [lol]
bar mu je još sve friško u glavi
ODREDBA BR.2
NA OSNOVU POVEČANE INFLATORNE TENDECIJE NA GLOBALNOM NIVOU UVODIM ČLANARINU.
Članarina će za Hrvtske građane iznositi 100 kn mjesečno, dok za strane državljane 20 eura.
Članarina će biti upotrebljena za moje troškove (gorivo,..hrana,..reprezentacija,…užici razni )
ODREDBA BR.2
Članarina će za Hrvtske građane iznositi 100 kn mjesečno, dok za strane državljane 20 eura.
Članarina će biti upotrebljena za moje troškove (gorivo,..hrana,..reprezentacija,…užici razni )
jeli se visiva članarine veže za tečaj dolara ili cjenu nafte?
Trenutno je fiksna da vam ne opterećuje kućne buđete,…..on izmjenama i eventualnom usklađenju sa cjenama nafte na svjetskom tržištu, biti će te informirani preko glasila javnog priopćavanja ili brzoglasom… [cool]
Trenutno je fiksna da vam ne opterećuje kućne buđete,…..on izmjenama i eventualnom usklađenju sa cjenama nafte na svjetskom tržištu, biti će te informirani preko glasila javnog priopćavanja ili brzoglasom… [cool]
ja neču platit. !!! tražim samostalnost [lol]
dajem podršku starom,starom šefu i starom [thumbsup] [lol]
ODREDBA BR.2
Pa kakva članarina bože moj…ti bi trebao sad nas malo potkupljivati da bi ostali ovdje a ne da bi mi tebi plačali…20 eura [shocked] zar želiš da počnem rasprodavati dionice i još po ovim današnjim cijenama [angry]