Kome? [lol]
[/quote]
SVIMA KOJI PIŠU NA OVOJ TEMI I JOŠ ĆU ODABRAT DVI TEME PO VOLJI I DOGOVORU SA VJEKOM
[/quote]
Gledaj kako su se svi uplašili i javili…pa izgleda da nešto ima na tome da se boje Njetta [lol] samo se bojim što če sa mnom, koja jurim po cijelom forumu i niko ne može da me zaustavi [cool]
[/quote]
Ti češ bit uhapšena,…..i sudit će ti porota,…ja ću donit presudu,…naravno neku koja meni odgovara
Sve je stvar psihe.....
Pa što če bit na kraju sa nama, kad smo u pola godine dobili več trečeg šefa…pa gdje ste to još vidjeli [cry]
Kad ja odlučim tj. zasitim se vlasti, raspisaću parlamentarne izbore,…i biću jedini kandidat,…jer vas samo ja mogu spasit,….naš brod je nasukan… [shocked]
Sve je stvar psihe.....
naš brod je nasukan… [shocked]
Sa ovime se i ja slažem…pomoooočč [lol] [lol] [lol]
[emo_cool]
Mateja imaš moj glas ako on šta vrijedi [thumbsup]
S tobom ću se prvim obračunat,….sjebaćemo te Ja, Dalmatiko i koga bi odabra, npr. Nikson
Sve je stvar psihe.....
Ispričavam se na neobraćanju podanicima, jer trenutno primam puno telegrama podrške i odobravanja…… [proud]
Sve je stvar psihe.....
ekipa, ja vas pozdravljan a sutra ću pogledat kandidaturu
zasad je njetto u vodstvu isprid mateje, ako dobro pratin
Muke ti ježove !
Ja sad idem spavat i nemoj kad ujutro upalim komp. nađem neku poruku na temi iza moje…jer će bit sranja……. [cool]
Podanicima želim laku i ugodnu noć… [bye]
Čestitke mi možete nastaviti slati na PM.
Sve je stvar psihe.....
Ja sad idem spavat i nemoj kad ujutro upalim komp. nađem neku poruku na temi iza moje…jer će bit sranja……. [cool]
Podanicima želim laku i ugodnu noć… [bye]
Čestitke mi možete nastaviti slati na PM.
Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.
dobro jutro svima !!
samo da javim da došlo nešto izvan plana i da danas ne dolazim na okupljanje…žao mi je al… [cry]
svima koji ste me htili častit pivom ….bit če druge prilike [lol]
dobro jutro svima !!
samo da javim da došlo nešto izvan plana i da danas ne dolazim na okupljanje…žao mi je al… [cry]
svima koji ste me htili častit pivom ….bit če druge prilike [lol]
Nema ti danas okupljanja….. [cool]
Sve je stvar psihe.....