Njetto …. javim ti sa sutra ….da ti predam podatke i palicu organizatora …..
sastanka, okupljanja i raftinga…. i čega još hoćeš…..
Dobijes sve sređeno … ja nisam od volje da se družim s onima skojim se do sad nisam družio nikako ….ili vidio u prolazu ….. mislim da je to ipak najbolje …. s obzirom na broj PM kolega koje ne poznajem …… želim Vam lijepo druženje ….. i dobar provod.
Spisak prijavljenih ćes isto tako dobiti…. ali mislim da će biti promjena i to većih …… Isprika dragim prijateljicma i prijateljima … nadam se da se nečete ljutiti …. ali pišem ono što mislim. Nadam se da imaš dostojnu zamjenu i da me koliko toliko razumiješ ….. ( Nebu mene niko jeb.. !!! )
Lijepi pozdrav svima, i dobar provod,
kolega, ispričavam se ako sam te uvrijedio i ako to radiš radi mene. zato sam pristojno i pitao jesam li pozvan. ja sam u svemu novi i nebi se tija mišat u stara prijateljstva!
još jedanput sorry i nemoj se ljutit!
slobodno organiziraj a možda se upoznamo nekom drugom prilikom
[/quote]
Sve OK …. pitaj ŠEFA ….za rafting on je sad gazda ,a ja sam odlučio ipak da ovom ne prisutvujem …. uostalom s prijateljima mogu kad hoću …. i gdje hoću ….
Lijepi pozdrav, [thumbsup]
Kome? [lol]
[/quote]
SVIMA KOJI PIŠU NA OVOJ TEMI I JOŠ ĆU ODABRAT DVI TEME PO VOLJI I DOGOVORU SA VJEKOM
[/quote]
Ave ,,,,cezare [rolleyes]
[/quote]
Hvala Mravak,….bili ti tija bit moj zamjenik,…npr. ako se meni digne falus pa mi se neda…?
Kome? [lol]
[/quote]
SVIMA KOJI PIŠU NA OVOJ TEMI I JOŠ ĆU ODABRAT DVI TEME PO VOLJI I DOGOVORU SA VJEKOM
[/quote]
Gledaj kako su se svi uplašili i javili…pa izgleda da nešto ima na tome da se boje Njetta [lol] samo se bojim što če sa mnom, koja jurim po cijelom forumu i niko ne može da me zaustavi [cool]
Kome? [lol]
[/quote]
[/quote]
Gledaj kako su se svi uplašili i javili…pa izgleda da nešto ima na tome da se boje Njetta [lol] samo se bojim što če sa mnom, koja jurim po cijelom forumu i niko ne može da me zaustavi [cool]
[/quote]
a ko tebi šta moze!?
eto stotice (kad već nemogu njettu da se malo uštekan novom šefu)
Pa što če bit na kraju sa nama, kad smo u pola godine dobili več trečeg šefa…pa gdje ste to još vidjeli [cry]
Pa što če bit na kraju sa nama, kad smo u pola godine dobili več trečeg šefa…pa gdje ste to još vidjeli [cry]
ko je za mateju za šefa?