dobro jutro svima !!
kakav dan če bit danas ?? mogli bi malo u +++
če ko dolazit na okuplj. u petak ? da ne sidim sam …
dr. di je okupljanje ?? [lol] [lol]
dr. di je okupljanje ?? [lol] [lol]
Calypso …. ja cu doci da se dogovorimo oko onih stvari …. ajmo staviti 19.00 sati
pego vidim da si se dobro uklopija u ovu temu što je pohvalno za tebe…….jesi ti prije pisa pod nekim drugim nickom ,ili si upozna ovu ekipu na nekom druženju…..vidio sam da si ima nešto problema sa logiranjem pa malo pojašnjenja ako može…..
nisan bija pod drugin imenom, niti san prije pratija forum. a lako se uklopit u dobru ekipu, iako još nikog nisan upozna. ali biće prilika
a neman pojma zašto ali jednostavno se nisan moga ulogirat. ni ja ni brat mi (googs). kad se on uspija onda san posla PM vjeki i on je rješija problem. neman pojma šta je bilo, al bitno da sad klapa ka urica
jeb…koja budala kod nas odlučia da idu vinjete tek sa 1.7. !! [lol]
kakve vinjete?
nisan u toku
znan šta su vinjete. ja san prije vozija šlepere u međunarodnom. ali nisan čuja da se uvode kod nas. to mi je zanimljivo jer dosta putujen ši-čk
znan šta su vinjete. ja san prije vozija šlepere u međunarodnom. ali nisan čuja da se uvode kod nas. to mi je zanimljivo jer dosta putujen ši-čk
sorry neznam dal je kod VAS isto kao ko NAS( Slovenija)..nisam dobro napisa…sorry još 1x.
sorry neznam dal je kod VAS isto kao ko NAS( Slovenija)..nisam dobro napisa…sorry još 1x.
[/quote]
a to!
vi bi još zaradili!?
šta nije dosta kazne za zastavice?
[angry]