Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Biće sranja….. [angry]

di ? kad ? zašto ?
[/quote]
Vidit ćeš sutra, kad , kako i zašto,..a di zna se,..idemo dalje.. [cool]

Sve je stvar psihe.....

narasla cetina…….

to je o.k. !
drugčije dosadno … ko po jezeu

A i ovi PD mi ide na k…., čas ne vidim prijatelje,…čas ne vidim on-line,….čas ne vidim Pegin avatar,…..mislin dokad,…… [angry]

Sve je stvar psihe.....

pego vidim da si se dobro uklopija u ovu temu što je pohvalno za tebe…….jesi ti prije pisa pod nekim drugim nickom ,ili si upozna ovu ekipu na nekom druženju…..vidio sam da si ima nešto problema sa logiranjem pa malo pojašnjenja ako može…..

Biće sranja….. [angry]

di ? kad ? zašto ?
[/quote]
Vidit ćeš sutra, kad , kako i zašto,..a di zna se,..idemo dalje.. [cool]
[/quote]
ako idemo dalje je ok.Samo da se ne vračamo nazad [bye]

A i ovi PD mi ide na k…., čas ne vidim prijatelje,…čas ne vidim on-line,….čas ne vidim Pegin avatar,…..mislin dokad,…… [angry]

ja isto mislim nema nikog…neču sam sa sobom [lol] …

pego vidim da si se dobro uklopija u ovu temu što je pohvalno za tebe…….jesi ti prije pisa pod nekim drugim nickom ,ili si upozna ovu ekipu na nekom druženju…..vidio sam da si ima nešto problema sa logiranjem pa malo pojašnjenja ako može…..

Popravi mu avatar kad si mačak,…. [thumbsup]

Sve je stvar psihe.....

ja isto mislim nema nikog…neču sam sa sobom [lol] …

[/quote]
A volim ja i sam…… [cool]

Sve je stvar psihe.....

šta ti njeto citiraš pet puta jedno te isto….dobićeš žuti karton

šta ti njeto citiraš pet puta jedno te isto….dobićeš žuti karton

Mislija san da sam sam pa san tija napunit stranicu,…..nemoj se ljutit….. [angry]

Sve je stvar psihe.....

Čovjek prenosi utakmice na ležernom …. ( jedini on ima televizor …. ) [lol] [lol] [lol]

e pozdrav i nogometnemu fan-u svojnov-u!!
kako bilo ?? na tribini i u policijskim kolima te nisam vidia ??
o samoj igri ne bi …..

A tko te nebi citira kad si tako promoćuran… [lol]

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

New Report

Close