Koristan link …. ( bez komentara …. )
Doktore samo gledaj da ne bude na kraju samo ovaj link….znaš da bi mi svi voljeli i imati nešto od toga [proud]
[emo_cool]
Koristan link …. ( bez komentara …. )
Onda kad je to [shocked] [shocked]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
Onda kad je to [shocked] [shocked]
[/quote]
Oko 01.07 detalje javim ….
[/quote]
Vjerujemo u tebe Doktore [thumbsup]
[emo_cool]
evo samo još jedan dodatak:
ako mislite da ja vozim najbrže – greška !!!
Mateje nema šanse pratit ….!!
Evo upravo sam se vratila sa okupljanja. Ninna hvala ti na trudu, da si nas okupila na jednome mjestu jer mi je bilo opet vrlo lijepo [smiley] Zaista može biti žao nekim ljudima kojima je bilo previše teško doči zbog novca, dosade ili bilo čega drugog, jer bili smo skupa par sati, koji su mi proljetjeli u trenu…lijep pozdrav svima koji ste bili danas sa mnom, sa željom da naš Doktore neče zaboraviti na svoje obečanje za rafting i naše sljedeče okupljanje…nadam se da čete se svi bez problema vratiti kući…zaista sam vesela da sam vas upoznala [proud]
Jel to doktor nešto obećao….
......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...
dobro jutro !!
evo hvala svima još 1put na lipom i ugodnom druženju
p.s. svojnov – svi su se sitili da si reka da bi zbog Mateje doša na kraj svita a ti ??? [smiley]
Hahahaha kad su me moji odrebatili,hebi ga sad……. [cry]
Pa šta češ drugo na to reči nego da su neki samo puni priče a kad treba nešto drugo… [rolleyes]
[/quote]
Ups……,al’ mi je mala muka što me nisu poveli pa me još i ti napadaš.Što se tiče pasa koji reži…….,tu si priznajem u pravu,pravo neznam kako da to drugi put opravdam…. [proud]
A Zečinaru ima se novaca za pića a ja klinac……,dobro,dobro…
dobro jutro !!
evo hvala svima još 1put na lipom i ugodnom druženju
p.s. svojnov – svi su se sitili da si reka da bi zbog Mateje doša na kraj svita a ti ??? [smiley]
Hahahaha kad su me moji odrebatili,hebi ga sad……. [cry]
[/quote]
ja bi i na autobus [smiley]
evo več sam napisa avt…. i popravio na aut…. [smiley]