Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Dobro Vam jutro!!
Drago mi je da je okupljanje bilo zabavno
[thumbsup]
Jedva čekam detaljniji izvještaj,Njetto je si li se probudio,moram ti platiti piće jer je to jedini način da čujem kako je prošlo [shocked]

Zeko izgleda da češ se malo načekati jer Njetto izgleda još uvijek šeta do kuće [huh]

[emo_cool]

koji detalji te interesiraju ???
1. cura je bilo ko u priči – sve izgledaju još bolje nego kada si jih vidio zadnji put [thumbsup]
2. janjetinu u hvalili na sva usta – mark isto i znaš kakav je on za hranu – samo prva klasa vridi
3. i te janjetine je ostalo i za po putu
4.restaurant – ambijent-super-ne prevruče
5.info. o dionicama – to ču ti na privat [lol]
6.njetto veoma podnošljiv [thumbsup] – si mu reka koliko si dao u kuvertu??!!
7.Alabama uopšte ne izgleda dida [cool]
8.prvi put malo vožnje do okupljanja
…..
ima toga kolko očeš…

Sa svime se slažem i ja sam bila iznenađena kako dobro izgledaju neki ljudi [proud] a kako vidim da ih zezanje baš ne smeta previše, izgleda da ću si danas opet dati duška [lol]

[emo_cool]

Dobro jutro. Drago mi je da ste svi (izuzev Njeta) stigli dobro kući. Nadam se da vam je bilo ugodno i zabavno. Vidimo se na raftingu (Doktor već prima prijave i uzima akontacije [rolleyes]) Još jednom, hvala Slovensko-Dalmatinsko-Purgerskoj ekipi na društvu [thumbsup]

Kako sam do sad upoznala Doktora i njegova obečanja, trebat češ ga Alabama više puta sjetiti na svoje obečanje jer inače ništa od raftinga [sealed]

[emo_cool]

@mateja
Ne brini, čim je janjetina u igri, održaće on obećanje. Pa jesi vidjela koliko je "izjeo" Ja toliko ne mogu pojesti za 7 dana. [lol]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Pa rekli smo da sljedeči put Octopus i ja sjedimo kod vas zbog janjetine [lol]

[emo_cool]

Apsolutno. Pa iskreno, bilo mi je i žao kada sam vidio da pojedinci jedu povrće i krumpire (kavaliri) jer su predpostavljali da će janjetine nestati, prepuštajuči svoj dio "izjelicama" ( Docu, i onom debelom Alabami) [lol]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

da još jedno odlično druženje……..nema se šta dodat…..pozdrav svima

da još jedno odlično druženje……..nema se šta dodat…..pozdrav svima

zbilja se moramo češće okupljati, ma vidi kako su se svi raspisali…… [lol] …

a tek rafting…..samo da nekima kacige ne budu male ka Čobankoviću……

Apsolutno. Pa iskreno, bilo mi je i žao kada sam vidio da pojedinci jedu povrće i krumpire (kavaliri) jer su predpostavljali da će janjetine nestati, prepuštajuči svoj dio "izjelicama" ( Docu, i onom debelom Alabami) [lol]

ma muka mi ga je bila…. [smiley]….

a tek rafting…..samo da nekima kacige ne budu male ka Čobankoviću……

da će pojedini imati problema s kacigama, hoće…ali snaći će se oni…. [lol]

a gle, Netto je tu….brz je nema šta…. [lol]

New Report

Close