zeko,
Dobro Vam jutro!!
Drago mi je da je okupljanje bilo zabavno
[thumbsup]
Jedva čekam detaljniji izvještaj,Njetto je si li se probudio,moram ti platiti piće jer je to jedini način da čujem kako je prošlo [shocked]
Zeko izgleda da češ se malo načekati jer Njetto izgleda još uvijek šeta do kuće [huh]
[emo_cool]
koji detalji te interesiraju ???
1. cura je bilo ko u priči – sve izgledaju još bolje nego kada si jih vidio zadnji put [thumbsup]
2. janjetinu u hvalili na sva usta – mark isto i znaš kakav je on za hranu – samo prva klasa vridi
3. i te janjetine je ostalo i za po putu
4.restaurant – ambijent-super-ne prevruče
5.info. o dionicama – to ču ti na privat [lol]
6.njetto veoma podnošljiv [thumbsup] – si mu reka koliko si dao u kuvertu??!!
7.Alabama uopšte ne izgleda dida [cool]
8.prvi put malo vožnje do okupljanja
…..
ima toga kolko očeš…
Sa svime se slažem i ja sam bila iznenađena kako dobro izgledaju neki ljudi [proud] a kako vidim da ih zezanje baš ne smeta previše, izgleda da ću si danas opet dati duška [lol]
[emo_cool]
Dobro jutro. Drago mi je da ste svi (izuzev Njeta) stigli dobro kući. Nadam se da vam je bilo ugodno i zabavno. Vidimo se na raftingu (Doktor već prima prijave i uzima akontacije [rolleyes]) Još jednom, hvala Slovensko-Dalmatinsko-Purgerskoj ekipi na društvu [thumbsup]
Kako sam do sad upoznala Doktora i njegova obečanja, trebat češ ga Alabama više puta sjetiti na svoje obečanje jer inače ništa od raftinga [sealed]
[emo_cool]
@mateja
Ne brini, čim je janjetina u igri, održaće on obećanje. Pa jesi vidjela koliko je "izjeo" Ja toliko ne mogu pojesti za 7 dana. [lol]
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.
Apsolutno. Pa iskreno, bilo mi je i žao kada sam vidio da pojedinci jedu povrće i krumpire (kavaliri) jer su predpostavljali da će janjetine nestati, prepuštajuči svoj dio "izjelicama" ( Docu, i onom debelom Alabami) [lol]
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.
da još jedno odlično druženje……..nema se šta dodat…..pozdrav svima
zbilja se moramo češće okupljati, ma vidi kako su se svi raspisali…… [lol] …
Apsolutno. Pa iskreno, bilo mi je i žao kada sam vidio da pojedinci jedu povrće i krumpire (kavaliri) jer su predpostavljali da će janjetine nestati, prepuštajuči svoj dio "izjelicama" ( Docu, i onom debelom Alabami) [lol]
ma muka mi ga je bila…. [smiley]….
a tek rafting…..samo da nekima kacige ne budu male ka Čobankoviću……
da će pojedini imati problema s kacigama, hoće…ali snaći će se oni…. [lol]