Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Di dalmatico ćeš doći ja sam malo ispa iz kolotečine?

Evo upravo sam se vratila sa okupljanja. Ninna hvala ti na trudu, da si nas okupila na jednome mjestu jer mi je bilo opet vrlo lijepo [smiley] Zaista može biti žao nekim ljudima kojima je bilo previše teško doči zbog novca, dosade ili bilo čega drugog, jer bili smo skupa par sati, koji su mi proljetjeli u trenu…lijep pozdrav svima koji ste bili danas sa mnom, sa željom da naš Doktore neče zaboraviti na svoje obečanje za rafting i naše sljedeče okupljanje…nadam se da čete se svi bez problema vratiti kući…zaista sam vesela da sam vas upoznala [proud]

[emo_cool]

Veliki pozdrav Slovencima i Dalmatincima. Nadam se da vam nije žao što ste došli [smiley].
Što se Doktora tiče, vjerujem da će ispoštivati svoje obećanje (kao i uvijek do sada).

p.s. Molim Dalmatince da pojedine kolege ne ostavljaju na pola puta, već da ih ipak odvezu do doma.

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

Stigla….hvala svima na ugodnom druženju…

Veliki pozdrav Slovencima i Dalmatincima. Nadam se da vam nije žao što ste došli [smiley].
Što se Doktora tiče, vjerujem da će ispoštivati svoje obećanje (kao i uvijek do sada).

p.s. Molim Dalmatince da pojedine kolege ne ostavljaju na pola puta, već da ih ipak odvezu do doma.

njetto šeće negdje po Posedarju…. [lol]

A jadan [undecid], mogli su ga bar negdje bliže ostaviti (a kupio im je trešnje)

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

[[/quote]
[/quote]

Dalmatinski dio ekipe upravo stigao osim Njetta ……
( Njetto čeka onu babu u Posedarju da mu zamijeni one 3 pokvarne trešnje ….. )

dobro jutro !!
evo hvala svima još 1put na lipom i ugodnom druženju
p.s. svojnov – svi su se sitili da si reka da bi zbog Mateje doša na kraj svita a ti ??? [smiley]

Dobro Vam jutro!!
Drago mi je da je okupljanje bilo zabavno
[thumbsup]
Jedva čekam detaljniji izvještaj,Njetto je si li se probudio,moram ti platiti piće jer je to jedini način da čujem kako je prošlo [shocked]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Dobro jutro. Drago mi je da ste svi (izuzev Njeta) stigli dobro kući. Nadam se da vam je bilo ugodno i zabavno. Vidimo se na raftingu (Doktor već prima prijave i uzima akontacije [rolleyes]) Još jednom, hvala Slovensko-Dalmatinsko-Purgerskoj ekipi na društvu [thumbsup]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

koji detalji te interesiraju ???
1. cura je bilo ko u priči – sve izgledaju još bolje nego kada si jih vidio zadnji put [thumbsup]
2. janjetinu u hvalili na sva usta – mark isto i znaš kakav je on za hranu – samo prva klasa vridi
3. i te janjetine je ostalo i za po putu
4.restaurant – ambijent-super-ne prevruče
5.info. o dionicama – to ču ti na privat [lol]
6.njetto veoma podnošljiv [thumbsup] – si mu reka koliko si dao u kuvertu??!!
7.Alabama uopšte ne izgleda dida [cool]
8.prvi put malo vožnje do okupljanja
…..
ima toga kolko očeš…

dobro jutro !!
evo hvala svima još 1put na lipom i ugodnom druženju
p.s. svojnov – svi su se sitili da si reka da bi zbog Mateje doša na kraj svita a ti ??? [smiley]

Pa šta češ drugo na to reči nego da su neki samo puni priče a kad treba nešto drugo… [rolleyes]

[emo_cool]

New Report

Close