Uistinu molimo Petrova,Bulja,Grmoju,Panenica i ostale postene politicare da ovomu kazu dosta.
A posebno g. Bulja , sinjskog ” narodnog tribuna” i velikog ” zaštitnika nacionalnih interesa “!
Gospodo koji niste upoznati sa situacijom u Badelu treba da znate kako se ovo dugo priprema za Gazdurinu Todorica koji je kako cujemo ovih dana vise zaduzen nego mu je ukupna vrijednost imovine.
Badel 1862 ima jake brendove i vrijedne nekretnine koje su uprave Oreb,Zvjezdana Blazic i Ivo Markotic obezvrjedili po narudžbi.
Dali znate kako je Atlantik grupa duzna Badelu stotinu peteset miliona kuna koje niti jedna uprava nije htjela naplatit od Atlantik grupe za Kalnicke vode po odluci Hanfe šta vam to govori?
Ljudi toliki kriminal a sada u prestečaju Atlantik potrazuje od Badela četrdeset miliona ovo radi grupa JOKS što znači jebo ih onaj ko ih sastavi!!!!
ja sutra prijavdorh podnosim ako netko ima bilo kakav dokaz neka mi na pp pošalje da prikačim uz prijavu, a kasnije novinarima
ja sutra prijavdorh podnosim ako netko ima bilo kakav dokaz neka mi na pp pošalje da prikačim uz prijavu, a kasnije novinarima
Ostavi se ovog dobrog covika. Cujem li da si prijavljiva ide odma prijava za lazno prijavljivanje.
Gospodo koji niste upoznati sa situacijom u Badelu treba da znate kako se ovo dugo priprema za Gazdurinu Todorica koji je kako cujemo ovih dana vise zaduzen nego mu je ukupna vrijednost imovine.
Badel 1862 ima jake brendove i vrijedne nekretnine koje su uprave Oreb,Zvjezdana Blazic i Ivo Markotic obezvrjedili po narudžbi.
Dali znate kako je Atlantik grupa duzna Badelu stotinu peteset miliona kuna koje niti jedna uprava nije htjela naplatit od Atlantik grupe za Kalnicke vode po odluci Hanfe šta vam to govori?
Ljudi toliki kriminal a sada u prestečaju Atlantik potrazuje od Badela četrdeset miliona ovo radi grupa JOKS što znači jebo ih onaj ko ih sastavi!!!!
taj sistem funkcionira od 90-ih, dok je u Hrvatskoj bjesnio rat, naprijed je išla ekipa koja uništava, zatim dolaze pogodni i preuzimaju, nakon toga se petokolonaši iz propalih tvrtki infiltriraju u nove strukture upravljanja unutar firme ili dobiju kakvo bolje mjesto unutar koncerna, na vrhu piramide sjedi poznati hotelijer i bivši cvijećar, koji vedri i oblači, postavlja i smjenjuje, na nivou ministarstava i svih dosadašnjih Vlada, tako da ga neki s pravom zovu Gazda Hrvatske, koju lagano isisava kroz poticaje i neplaćanja kroz svoj “kružni tok”
http://www.seebiz.eu/todoric-pregovara-s-coca-colom-o-prodaji-jamnice/ar-150831/
dio Jamnica
“ a 43,7 milijuna kuna za odgođene porezne obveze.
Puno su veća poteškoća kratkoročne obveze – one koje treba podmiriti u roku od godine dana. One ukupno iznose 1,01 milijardu kuna, od čega 626 milijuna kuna otpada na obveze prema dobavljačima, 127 milijuna kuna obveza za poreze i doprinose, 92 milijuna kuna obveza po vrijednosnim papirima te još oko sto milijuna kuna obveza za kredite i ostala davanja prema bankama.”
evo pa sada vi gledajte, tko ima toliko nepodmirenih obveza za poreze, doprinose, dobavljače, a Zakoni su donešeni, rokovi, sve, samo još nedostaje da plaće ne isplaćuje, tako bi i moja baba mogla voditi koncern Babokor