‘Odlazak u mirovinu sa 67 godina čeka nas u razdoblju između 2020. i 2030.’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Odlazak u mirovinu sa 67 godina čeka nas u razdoblju između 2020. i 2030.’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Sa 67 godina više neću moći na štakama ni doći do posla, a kamoli nešto
suvislo raditi.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Katastrofa druze Tito vrati se

Njih 260 “Hrvata” PRIVATIZIRALO je od ostalih Hrvata 30 MILIJARDI DOLARA!!! Ovo su službena izvješća stranih financijskih institucija.Njih nitko ne dira, ali opljačkani trebaju čekati penzije do 67 godine, a onda ako ih dobiju s prosječnim penzijama od 2100 kuna mogu samo leći gdje se tko nađe i umrijeti. Onaj na slici gore s onakvim pogledom u očima to ili ne zna ili ne želi znati. Bez njega, bez odvajanja za njegovu plaću kasnije ćemo umrijeti od gladi. Što će nam on?

Ja mislim da mirovina neće ni biti!
A glede privatizacije, jednostavno je, birajte iduću vlast
koja će provjeriti privatizaciju, a odgovorne pritvoriti.

Jedino bi pošteno bilo da naprave Auzmeš u miroviskom .
Stečaj.

A nakon toga da odvoje zarađene mirovine od socijale i privilegija .
I nakon toga da raspišu izbore.

.

Nakon 30 godina rada sam kao inženjer postao tehnološki višak, sada ne mogu naći posao. NEDAJU ti da radiš, a produžuju radni vijek.
GDJE DA IDEMO da li je iseljavanje naša budućnost , neće me nitko jer sam prestar
znači nemam više pravo na život, kako da plaćam režije.

Još jedan liječnik u politici povlači krive poteze jer ne razumije što radi, izgubili smo dobrog liječnika na tržištu rada deficitarni kadar, a dobili još jednog vrlo lošeg političara.

S veleštovanjem.


Sa 67 godina više neću moći na štakama ni doći do posla, a kamoli nešto
suvislo raditi.

Znaci da ne pazis na svoje zdravlje…


Katastrofa druze Tito vrati se

Imas Sj.Koreju, pa put pod noge ako zalis za proslim vremenima…


Njih 260 "Hrvata" PRIVATIZIRALO je od ostalih Hrvata 30 MILIJARDI DOLARA!!! Ovo su službena izvješća stranih financijskih institucija.Njih nitko ne dira, ali opljačkani trebaju čekati penzije do 67 godine, a onda ako ih dobiju s prosječnim penzijama od 2100 kuna mogu samo leći gdje se tko nađe i umrijeti. Onaj na slici gore s onakvim pogledom u očima to ili ne zna ili ne želi znati. Bez njega, bez odvajanja za njegovu plaću kasnije ćemo umrijeti od gladi. Što će nam on?

Istina, da… iskreno, sve vise sumnjam da ce uopce biti mirovina, a s ovakvim poskupljenjima i stanjem drzave, ako u danasnjoj vrijednosti bude prosjecno 1000-1500kn, to ce biti dobro.

Preko 1m penzionera, masa laznih i povlastenih(tp je glavni problem, nezaradjene penzije), nezaposlenost maldih realno oko 80%, ukupna zapsolenost jedva 1/3 populacije, javni sektor velicine Kine… dodajte ovom iseljavanje mladih koje se ubrzava sve vise i vise… otkuda ce doci te penzije?

Usporedba s inozemstvom je smijesna, jer u bogatim zemljama ljudi zive i po 5-10g dulje, a njihove penzije su barem 500-600% vece nego tu. Takodjer, ako nema posla, kako ce raditi stari, kad ni za nas mlade nema nista? Ako nemate vezu, nista.

New Report

Close