Od uvođenja fiskalne blagajne promet mu skočio 2729 posto!

Naslovnica Forum Komentari članaka Od uvođenja fiskalne blagajne promet mu skočio 2729 posto!

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

LINIĆ JE KRALJ.

KRALJ CIRKUSA

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Pa osnova svake komunističke vladavine je integrirana sudbeno-izvršna-zakonodavna vlast.

Nisi toliko bedast koliko se pravis, znaci da si namjerno zloban, vjerojatno iz svojih sebicnih interesa. Zato si vjerojatno i pobjegao van, kao i Twixer, nakrali ste se love dok je vasa "demokratska" partija bila na vlasti i sad ste dali petama vjetra, kad je pocelo uvodjenje reda. Zato vam on i ne odgovara…
[/quote]

Ma da, na početku vladavine HDZ-a imao sam manje od 20 godina ako se ne varam. Stvarno super godine za velike grand krađe pošto sam onda imao nevjerovatan pristup svim sferama. Smiješno.

Dakle umjesto argumentima boriš se sa etiketama?

Ovo nije red, ovo je redarenje mangupa koji novac poreznih obveznika troše za svoje osobne sebične potrebe. Ja ne podupirem ničije sebične potrebe a pogotovo ne one nastale na tuđem radu i muci.

Dok god se porez troši na glupe inicijative i mazanje očiju(čitaj mastodonotske mašine za kupovinu političkih glasova) nisam za oporezivanje.

Neka srežu Croatiu Airlines a ne kumice na placu jer nema tih kumica na placu niti hotela koji mogu nahraniti onog socijalističkog Behemotha od Croatie Airlines – borba se vjetrenjačama.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

LINIĆ JE KRALJ.

Tebi možda i jest, očito ti leži poltronski mentalitet [emo_palacd]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Dragi kolege i PD novinar,
sramite se .
Stvarno ste u duši pokvareni komunisti .
Napisati takav članak i takve komentare može samo okorjeli komunjara .
Pa vi bi Hvaranina odmah ubili ili u najmanju ruku poslali na Goli otok.
Nikom od vas nije palo na pamet da postavi pitanje zašto mu je toliko porastao promet .
Očito je da pokvarenjaci iz porezne uprave opet manipuliraju informacijama .
Dali je čovjek lani radio cijele godine ?
Jel možda lani bio bolestan ?
Jel možda proširio posao ?

Prvo bi trebalo ispitati i saslušati Hvaranina i inspektore PU pa tek onda pisati o tome .
Osobno mislim da su vas mangupi naguzili s lažnom informacoijom.

Evo prošla su 24 sata kako su vas Mangupi naguzili i još nema nikakve informacije kako je došlo do toga da je Hvaranin zaradio ove godine 2729 posto (%)više nego lani .

Umjesto da brinete svoju brigu vi mislite na ovu podvalu (siguran sam)

.

Dok god se porez troši na glupe inicijative i mazanje očiju(čitaj mastodonotske mašine za kupovinu političkih glasova) nisam za oporezivanje.

Neka srežu Croatiu Airlines a ne kumice na placu jer nema tih kumica na placu niti hotela koji mogu nahraniti onog socijalističkog Behemotha od Croatie Airlines – borba se vjetrenjačama.

Svoje ocjene o smislenosti nacina trosenja proracunskog novca dajes na izborima, koji se odrzavaju svake 4g. U medjuvremenu si duzan postovati Ustav i zakone drzave u kojoj zivis i radis a to podrazumjeva placanje poreza, svidjalo se to tebi ili ne.

S obzirom da su svi u ovoj drzavi doktori svemira kad treba laprdati sa sanka u birtiji, zasto na djelu ne pokazes svoj revolt prema drzavi u kojoj se nalazis pa tamo probas ne platiti porez? Naravno, pod uvjetom da nisi u kamenu odakle si se vjerojatno prvobitno i spustio, nego u nekoj “civiliziranoj i ravijenoj” zemlji…

Ovako se to inace radi u razvijenim zemljama kojih su ti puna usta:
http://www.glas-slavonije.hr/206924/2/Uhicen-drugi-s-popisa-30-poreznih-utajivaca

Svoje ocjene o smislenosti nacina trosenja proracunskog novca dajes na izborima, koji se odrzavaju svake 4g. U medjuvremenu si duzan postovati Ustav i zakone drzave u kojoj zivis i radis a to podrazumjeva placanje poreza, svidjalo se to tebi ili ne.

S obzirom da su svi u ovoj drzavi doktori svemira kad treba laprdati sa sanka u birtiji, zasto na djelu ne pokazes svoj revolt prema drzavi u kojoj se nalazis pa tamo probas ne platiti porez? Naravno, pod uvjetom da nisi u kamenu odakle si se vjerojatno prvobitno i spustio, nego u nekoj "civiliziranoj i ravijenoj" zemlji…

Ovako se to inace radi u razvijenim zemljama kojih su ti puna usta:
http://www.glas-slavonije.hr/206924/2/Uhicen-drugi-s-popisa-30-poreznih-utajivaca
[/quote]

Opet laprdaš bzvz, umjesto poreza na dohodak(ako ga imas) trebali bi ti uvesti porez na zrak koji trošiš sa tim laprdanjem.

Nego, koliko ono UK troši na mastodonte?

Koliko je posto birača izašlo na izbore na zadnjim parlamentarnim izborima?

Koliko je od Plana 21 ostvareno?
Zar se lažova poput trenutnih na vlasti, ne kažnjava neposluhom ako ne održe obećanja?

Kako dakle da kaznim one koji ne drže predizborna obećanja?

Da ih uzdržavam sa svojim novcima dok oni potroše 200 milijuna kuna na nove aute a sa druge strane oporezuju kumice na placu koje prodaju tri sira dnevno i vrište kako nema novca u proračunu?

Pa novca nema ako ga a)ne stvaraš ili b) pretjerano trošiš – ovi tulipani su uspjeli obje opcije i istovremeno.

Teško i rijetko se vidi ovako nesposobna vlast u jednom vremenu i na kupu kao ova sadašnja a strani investitori kroz FDI to i nagrađuju pa smo se i vratili na investicije u rangu 97′. Tolika je vjera. Veća je bila nakon rata nego sada u EU i sa “socijalno osjetljivom vlasću na čelu”.

Gle, moraš se baviti podacima i statistikama i lako ćeš vidjeti da je ovo krivi put u krivo vrijeme na krivom mjestu od potpuno krive i nepismene vlasti.

Ljudi su i zadnji puta glasali emotivno i dobili su katastrofu, nadam se da neće opet.

Sve ti to govore rezultati – pa nisu oni “slučajni”.

Vjeruj mi, razvijene zemlje ne troše i ne subvencioniraju sve NGO-ove i ostale parazite kao u CRO, ne daje se novac ako nije u NACIONALNOM interesu i nije u cilju jačeg integriteta.

Ponavljam, birokrati zaboravljaju da su oni moji zaposlenici i da ja njih plaćam i da bez mojih i aktivnosti drugih ljudi birokratskog kruha na stolu nema.

Razmisli o tome.

Razmisli o tome.

Ti zapravo govoris da ces biti dobar i poslusan SAMO AKO ti mama kupi sladoled. E vidis, u zivotu zrelih odgovornih ljudi bit ces dobar i poslusan neovisno o tome da li ces dobiti sladoled ili ne. Krivo su te roditelji odgojili…

Razmisli o tome.

Ti zapravo govoris da ces biti dobar i poslusan SAMO AKO ti mama kupi sladoled. E vidis, u zivotu zrelih odgovornih ljudi bit ces dobar i poslusan neovisno o tome da li ces dobiti sladoled ili ne. Krivo su te roditelji odgojili…
[/quote]

Ne. Ja sam mama i plačam to dijete(državu). Ja njemu kažem da ako nije dobar nema sladoleda i ako ne ostvari ciljeve – nema nagrade.

Opet si sve pomiješao. Daj se saberi.

PS. prije si bio kontra toga da država određuje definiciju obitelji i time kažeš da država ne treba zadirati u sve sfere života, sada pak tvrdiš da treba kroz porez.

Zasto si tako konfuzan?

Wow, imas tako visoko misljenje o sebi da je to strasno.

Kao sto rekoh, ili nisi tolliko bistar koliko se prodajes tamo na temama o dionicama ili si jednostavno zlonamjeran zbog svojih sebicnih interesa. Vjerojatno ti ego brani da spoznas istinu, zbog nacina na koji si osiguravas egzistenciju ili si vec osigurao.

Wow, imas tako visoko misljenje o sebi da je to strasno.

Kao sto rekoh, ili nisi tolliko bistar koliko se prodajes tamo na temama o dionicama ili si jednostavno zlonamjeran zbog svojih sebicnih interesa. Vjerojatno ti ego brani da spoznas istinu, zbog nacina na koji si osiguravas egzistenciju ili si vec osigurao.

Ili je to tebi isprika da budes aparatČik.

Svi su sposobni zli, ti si jedini ispravan a stalno tražiš novce drugih(kroz porez) dok ja ne tražim nikoga nista, niti kune.

Vjerojatno zato i mrziš religiju, jer se u moljakanju prepoznaješ a taj dio sebe ne voliš.

Gdje je logika?

ZAR ŽELITE DA LINIĆ KREPA RADEĆI ?

http://www.index.hr/vijesti/clanak/plove-zajedno-jadranom-i-uzivaju-kontroverzni-kalem-ljetuje-s-linicem-a-krsi-njegove-zakone/694234.aspx

.

New Report

Close