Oduzeti imovinu svim poreznim inspektorima koji svoj posao nisu radili 20 godina.
Cijela Hrvatska upozoravala je Vladu, na utaju poreza u Dalmaciji i Dubrovniku,
a posebno na otocima, gdje poreznici nemaju novca niti za trajekte…..
Sada- dok su se obogatili- nevjerojatno !, meni je mala utjeha činjenica, da prijavljuju takav promet….
Ali, ako država slijedom okolnosti, izvrši uvid u poslovne knjige unatrag
nekoliko godina – i kazni počinitelje …TO BI BILA PRAVIČNA NAKNADA
I OBEŠTEĆENJE SVIMA, koji su pošteno radili, u odnosu na lopove koji su
sebi trpali novac u džepove.
svi svršavaju zbog tih velikih postotaka na maloj lovi što je zapravo sića, ogromna prava zamračena lova je negdje drugdje, gdje se linić i njegove junačine nikad neće usuditi niti primirisati!!
Ma to su obicne izmisljotine komunisticke propagande. Ne bi nasi turisticki poduzetnici varali drzavu, oni su svi odreda veliki domoljubi, veliki ‘rvati koji vole svoju zemlje i postuju njen Ustav i zakone…
Oduzeti imovinu svim poreznim inspektorima koji svoj posao nisu radili 20 godina.
zar nije taj linić već bio ministar financija pred desetak godina? pa što onda nije uveo fiskalne blagajne nego je pustio ove da još 10 godina varaju državu????
Oni nisu radili i to samo njihova sramota, a ovi su potkradali drzavu i radili protivno zakonu, i to je kriminalno djelo. Razlike su znacajne…
moram priznati da ne razumijem ljude koji brane LOPOVE.
pa ni je Linić kriv što neka vara državu, pa ti pojedinci žive na grbači svih nas.
Slažem se s gospođom Miami.
neka porezna uprava za sve “poduzetnike” čiji se prihod jako razlikuje od prijašnjih godina pogledaju knjige i nastalu imovinu njih, rođaka i prijatelja u prethodnom periodu.
Što ne mogu pravdati neka plate razliku poreza ili neka im se imovina oduzme.
Riba je riba. Ako volite ovu svoju državu onda je nećete potkradati.
ljudi moji pa mi uopće se nismo trebali zaduživati samo da ste plaćali poreze.
moram priznati da ne razumijem ljude koji brane LOPOVE.
pa ni je Linić kriv što neka vara državu, pa ti pojedinci žive na grbači svih nas.
Slažem se s gospođom Miami.
neka porezna uprava za sve "poduzetnike" čiji se prihod jako razlikuje od prijašnjih godina pogledaju knjige i nastalu imovinu njih, rođaka i prijatelja u prethodnom periodu.
Što ne mogu pravdati neka plate razliku poreza ili neka im se imovina oduzme.
Riba je riba. Ako volite ovu svoju državu onda je nećete potkradati.
ljudi moji pa mi uopće se nismo trebali zaduživati samo da ste plaćali poreze.
Naravno da je kriv. Sto su veci porezi to je i veca utaja poreza, veca nezaposlenost i vise kriminala.
Linic podize poreze i trosarine dakle direktno potice razvoj kriminala i korupcije.
Da je Linic recimo rekao: ako fiskalizacijom prikupimo vise novaca od poreza onda cemo smanjiti poreze za isnos prikupljenog novca, onda bi to bilo posteno. Porezi bi ostali isti, ali bi se pravednije raspodijelili.
Medutim, porezi se prikupljaju iskljucivo da bi se tim novcima kupilo vise glasova. I usprkos “uspjesima” fiskalizacije porezi i trosarine se podizu, a drzavna imovina rasprodaje. Ja mislim da je bolje da ugostitelj utaji porez nego da taj novac ode na uhljebljivanje partijskog clanstva.
Linic je kriv sto kriminalci i ljudski olos ne placa poreze? Ok!