Yusipović i bulumenta nemoraju brinuti za egzistenciju!
Od prihoda tj. 124mil kn 88mil ide za članove ZAMPA-a…
Obzirom da nigdje ne mogu pronaći broj zaposlenih…
Znači nekoliko ljudi koji tamo rade “potroše” 36mil godišnje za rashode i plaće??
kod ZAMP djeluje poput udruge kamatara! svi i za sve moraju plaćati iako nitko ne zna što plaća, zašto plaća, kome plaća i najvažnije što time dobija!
a s druge strane ZAMP plaća doprinose zaista svima koji tvrde da su pjevači – kriteriji su zaista čudni, jer ne vidim zašto mi grdović ili mišo ili severina imali plačene doprinose, a s druge strane milijune eura stavljaju na račune (nemojmo se zavaravati kako im je teško, jer jako jako jako dobro žive i jako puno toga su omogučili sebi i svojima od svojih gaža).
s druge strane, postoji i mnoštvo “pjevača” koji nikada ništa nisu napravili, ali im se uredno sve plaća.
e sada, ZAMP kao neki kamatar kaže da moraš plaćati naknadu ako imaš kafić, ako imaš dućan, ako imaš kupleraj, ako imaš radio u autu (koji je na firmu).
e nečeš! 1. kako da kupim auto na firmu koji nema radio?! 2. zašto onda distributer auta ili proizvođać ne plate naknadu?! zašto JA?! 3. kako ZAMP zna da ja slušam radio?!