Od 1.4. poskupljuje struja: Član Uprave HEP-a objavio koliko onima s jednotarifnim i dvotarifnim brojilima

Naslovnica Forum Komentari članaka Od 1.4. poskupljuje struja: Član Uprave HEP-a objavio koliko onima s jednotarifnim i dvotarifnim brojilima

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Vrlo isprazan članak koji prenosi manipulaciju dalekovidnice HTV-a. Ovako ozbiljna tema zahtjeva i ozbiljan članak.

Svi koji su gledali prilog na HTV-u vjerujem da su nakon toga uzimali lijekove za snižavanje tlaka jer niti voditelj Dnevnika nije našao za shodno da prouči tematiku ILI je namjerno manipulirao gledateljstvom da eto HEP na svoj račun gubitka će cijenu struje poskupjeti samo prosječno 10% a niti jednom riječju ne spominjući da su upravo sav teret poskupljenja zapravo prebacili na poduzetništvo pa su tako poslali obavijesti za malepoduzetnike da im struja od 01.04. raste za dodatnih 200% što će se apsolutno preliti na cijene njihovih proizvoda i inflacija će biti katapultirana.

Niti jednom riječju nitko se ne osvrće na potrebno restruktuiranje uhljebničkog mastodonta HEP-a i rezanje svih vanjskih troškova nevezanih za djelatnost.

Također spomenulo se kako je HEP ugovorio 5-godišnji uvozni ugovor po duplo većoj cijeni od prošlogodišnjeg prosijeka, dok istovremeno se maksimalno onemogućuje razvoj domaćih OI energije i njihovo povezivanje na mrežu.

Da nas nema trebalo bi nas izmislit!!!

New Report

Close