Obustavljen predstečaj Viadukta

Naslovnica Forum Komentari članaka Obustavljen predstečaj Viadukta

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Nevjerojatno. Svrha sudova u Hrvatskoj ionako nije pronalaženje najpravičnijh rješenja u cilju izgradnje društva i povjerenja u sustav. Nego baš suprotno. Pronalaženje ekstremnih iznimki utemeljenih na ekstrmenim i neujednačenim interpretacijama zakona kako bi se udovoljilo prikrivenim lobijima i pojedincima. Tri slična slučaja Dalekovod, Viadukt i Agrokor, tri neusporedivo različita ishoda. U Hrvatskoj se isplati ostati jedino onima koji su u hranidbenom lancu onih koji kontroliraju sudove.

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

dali je taj sud uzeo u obzir da je vlada unistila namjerno viadukt nepltivsi im adug stoga mislim da svi dionicar trebaju tuziti hrvatsku drzavu zbog namjernog unistavanja nase imovine tj dionice dionica je vrijedila 450kn sad 25kn tko ce nadoknaditi stetu malim dionicarima??????? ja pitam taj isti sud koji se drzi strikno zakona????”


dali je taj sud uzeo u obzir da je vlada unistila namjerno viadukt nepltivsi im adug stoga mislim da svi dionicar trebaju tuziti hrvatsku drzavu zbog namjernog unistavanja nase imovine tj dionice dionica je vrijedila 450kn sad 25kn tko ce nadoknaditi stetu malim dionicarima??????? ja pitam taj isti sud koji se drzi strikno zakona????''

mislis da ce ti sud poslati pisani odgovor na ovo ovdje tvoje pitanje?

New Report

Close