Obogatite se strateškom uporabom duga

Naslovnica Forum Komentari članaka Obogatite se strateškom uporabom duga

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Strateška uporaba duga kako bi postao bogat pa i postao oligarhom???!!! Pa to je na ovim prostorima viđen scenarij!!! Viđen u najprimitivnijoj i najkriminalnijoj varijanti!!!
Na ovim prostorima upravo je nedostajala „strateška uporaba duga“ u cilju pretvaranja u (su)vlasništvo, ali ne onih institucija koje su pozajmljivale oficijelno, nego su u (su) vlasništvo prelazili oni koji su pozajmljivali neoficijelno!!!
Oficijelni pozajmljivači, i to je njihov grijeh, činili su što planski što neplanski upravo uslugu neoficijelnim pozajmljivačima, koji su danas oligarsi !!!
A što bi se tek desilo da banke mogu slobodno prodavati i izvoziti svoja potraživanja???!!!!

Ja ovdje ništa nisam razumio. Članak djeluje pomalo lakonski, puno je raznih fraza i tvrdnji koje međusobno baš i nemaju puno veze

Trader, centralno pitanje ovog teksta: može li se za pozajmljivanje zatražiti kao jamstvo, vlasništvo nad tvrtkom??? Može li se za pozajmljivanje kao jamstvo uopće zatražiti bilo kakovo vlasništvo!!!?? Kakav je odnos na relaciji pozajmljivaća(vjerovnik)-korisnik pozajmnice(dužnik) i njihov odnos do JAMSTVA( između ostali i do vlasništva nad tvrtkom)????

Kod nas su to riješili superjamstvima, pa pitanje vlasništva nad tvrtkom i nije pitanje! Osim toga slobodu vlasništva usmrtila je Zadužnica i primarna i sporedna prva koja dobiva Vjerovnik!!!

Želiš li kod nas pozajmljivati, budi spreman na privatno i javno svlačenje i razvlaščenje!!!!

New Report

Close