Obnova kuća pogurat će male građevinare, a nasipi velike

Naslovnica Forum Komentari članaka Obnova kuća pogurat će male građevinare, a nasipi velike

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Proleteri ujedinimo se! Sretna 1974.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

… ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić ustvrdila je kako utvrđena šteta nastala zbog poplava mora iznositi 280 milijuna eura da bismo dobili pomoć iz Europskog fonda solidarnosti.
Ta šteta ne odnosi se na privatnu imovinu već na infrastrukturu.
“To se odnosi na štete na infrastrukturi – ceste, vodovod, kanalizaciju, električnu mrežu i slično, ali ne i na privatnu imovina, s obzirom na to da se ona ne kvalificira za pomoć iz Fonda solidarnosti”, izjavila je Pusić.
Uoči europskih izbora elementarnom nepogodom pogođeni Hrvati dobili su pljusku iz EU koju im je prenijela šefica diplomacije, a pravo je pitanje što će ljudima cesta kada nemaju svoj dom.
Tu pak s odgovorom uskače premijer Zoran Milanović koji obećava da će stanovnicima poplavljenih područja domove obnoviti država.
Ipak, i tu se nameće još jedno pitanje- može li posrnuli hrvatski proračun takve zahvate izdržati?

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/123210-kulic-nikakva-europa-nikakav-proracun-nasoj-slavoniji-moze-pomoci-samo-solidarnost-hrvatskog-covjeka.html

.

povući će to jedino ako eu nametne strog nazor.

inače će na farbanju tunela ispariti većina novca, radnici kao i obično izvisiti za mnoge plaće, tvrtke će začas opet otići u propast, do nove predstečajne nagodbe, a “menadžeri” će omastiti brke i mnoge imovinske kartice će munjevito porasti zahvaljujući štednji na čačkalicama i gablacima…

New Report

Close