Kosovo definitivno izgleda kao najveci problem, s obzirom na populaciju od oko 1.8 milijuna imaju neproporcionalno visok udio uhljeba i neradnika. Nakon toga naravno ‘braca’ Srbi, bre. Lepo li da je se lezi i nista ne radi a pare idu. Hrvatska bi se trebala usporedjivati sa Slovenijom koja je daleko najradisnija nacija prema ovoj statistici. Iako, ja sam siguran da kad bi se u Hrvatske brojke malo dublje zagrebalo da bi barem pola od tih 19.000 uhljeba zapravo bilo bosanaca s HR putovnicom. Siguran sam da je broj Istrijana jednak ili nizi broju Slovenaca. Trebalo bi i GDP/capita brojke i produktivnost unutar Hrvatske malo javno objaviti da se vidi malo tko sto radi i da se ljudi mogu malo zapitati. Pozdrav iz Pazina!
Čudno kako na PD nema ni slova o presudi onoj dvojici zločinaca!? Možda zato da nitko ne bi pitao SDP (sljednika SKH) za skrivanje dokumentacije!?
Čudno kako na PD nema ni slova o presudi onoj dvojici zločinaca!? Možda zato da nitko ne bi pitao SDP (sljednika SKH) za skrivanje dokumentacije!?
spremaju se za prosvjed