Iskreno, članak je očajan!
I dalje mi interesuje zašto se u ovim člancima ne piše o BSLE!?
Da li je ta berza lošija od SASE? Mislim da nije. Sarajevska berza dobija toliko pažnje u vašem medijiu, a to definitivno ne zaslužuje gledano po kvalitetu njihovog rada.
Hvala!
Ja jednostavno nemam sta reci osim SRAMOTA. Hoce li se iko iz poslovni.hr udostojiti da prokomentarise zasto ne zele ukljuciti BLSE u ovakve preglede?
Dakle, zbog nedostatka prostora, na poziciji dnevnog izvjesca s regionalnih trzista jednostavno fizicki nema mjesta izvjescima s Banjalucke burze.
Tjedna izvjesca s Banjalucke burze redovno se pojavljuju u utorak u Poslovnom dnevniku, ovoga tjedna iznimno danas (srijeda) zbog uskrsnjih blagdana. Kolicina tog teksta sigurno prelazi ukupnu kolicinu tekstova koju svaka od tri burze dobija u dnevnim izvjescima.
U svakom slucaju, plan je da kako se bude podizao opseg novina u cjelini, da i dnevno izvjesce s Banjalucke burze bude ukljuceno u tekst o regionalnim trzistima.
Dakle, ne radi se ni o kakvoj diskriminaciji, a to Vam najbolje mogu potvrditi kolege s Banjalucke burze s kojima ja kao urednik rubrike Financije i burze izvrsno suradjujem