Iako bi ovaj bull još trebao potrajati neko vrijeme, za onakva zlatna vremena će trebati pričekati par godina. Imho.
Bilo bi mlogo dobro da se ovaj rast na berzi nastavi. Samo nekako mi labovo delovalo danas.
@Dizel
Poštovani kolega,
moram ti javno zahvaliti na onoj vreći knjiga koju si mi nesebično dao na proučavanje.
Pokazalo se točnim.,da samo., i jedino znanjem možeš pobjediti druge i njihovo neznanje!
Kolega Vrana..
Nemojte ovu temu zasipati takvim stvarima…
Postoji tema poruka za modreatore, pa ako imate kakvu pritužbu , tamo je objavite..
Ovdje molim konstruktivnu raspravu…
Evo kako trnutno stoje stvari u americi
osobno mislim da ako ce SP rast i crobex ce rast
a kako je to kad usporedis…
ako danas ameri ostanu ovak visoko ili odu vise…
moglo bi sutra kod nas poletit…kako god bilo
ako ce ameri napast i probat napravit novi HIGH ni crobex nece ostat di je
trenutno stanje je odraz naplate prethodnog dobrog rasta i manjak pravih investitora
da smo pridruzeni nekoj od stranih burza nebi Dinkec mogel radit kaj mu se prohtije niti bi balavci sa mojim novcima po kojekakvim fondovima udarali ko da se krumpirima razbacuju
Graf kaze da bi mogli uskoro krenut u stizanje SP rasta
Mozda raketa?! [huh]
Kolega Caccone
Hvala Vam na ovom sjajnom grafu koji pokazuje koliko zaostajemo za americkim Indexom..
Stvorio se fundamentalni gap izmedju nas i svjetskih tržišta.
Nastaju nepravilnosti i paradoksi koji su neodrživi na dulji period, i brane ce popustiti.
Unazad nekoliko mjeseci svi smo vjerojatno svjedoci rađanja novog bull tržišta..
Indexi rastu, ekonomija se oporavlja..
Slijedi li nam nastaval velikog relija, hoce li medvjedi doživjeti totalno apokalipsu???
Brojke sve jasnije idu u prilog bikova, mnogi nisu uspjeli prerformulirati svoj međeđi mozak u bikovski..
Koliko će jos potrajati ovaj rast, jeli kasno ili možda prerano ili je baš sad vrijeme ukljuciti se u njega…Mnogi medvjedi tako razmišljaju, a trziste im svakodnevno raste…
Dok pišem ovaj tekst DOW JONES je probio prijašnji vrh…
Uglavnom navalite s procjenama, dobrodosle su i mečke
[smiley]
Ne bih se složio sa vama kolega, barem ne u potpunosti.
KAo što vidite nisu svi svjedoci novog bull tržišta, jer neki su čak zapali u depresiju.
Kaže se – zar si slijep,pored zdravih očiju??
Evidentno je da smo u bull tržištu, koji će po meni potrajati do godinu poslije ulaska u EU, tamo negdje do 2013. Naravno da će u tom periodu biti korekcija, ali bitan je generalni smjer.
Bull trziste
Najveća "mana" bull trzista je što ga mnogi na vrijeme ne prepoznaju, jer zaista, skepticizam se osjeća svuda, pogotovo na ovom forumu, a mnogi nisu svjesni koliki su rast propustili..
Kolega Caccone , mozete li staviti mjesecni MACD za crobex, na 5-10 godina?
Kolega Caccone
Hvala Vam na ovom sjajnom grafu koji pokazuje koliko zaostajemo za americkim Indexom..
Stvorio se fundamentalni gap izmedju nas i svjetskih tržišta.
Nastaju nepravilnosti i paradoksi koji su neodrživi na dulji period, i brane ce popustiti.
Daj Bože da si u pravu ali ovo danas i u petak je izgledalo katastrofalno. I ja počeo biti pesimist ali ni jednu dionicu kupljenu na razini 2250-2300 nemam namjeru prodati. Kupnja naravno spremna. Ali da nije dobro nije.
Ne bih se složio sa vama kolega, barem ne u potpunosti.
KAo što vidite nisu svi svjedoci novog bull tržišta, jer neki su čak zapali u depresiju.
Kaže se – zar si slijep,pored zdravih očiju??
Evidentno je da smo u bull tržištu, koji će po meni potrajati do godinu poslije ulaska u EU, tamo negdje do 2013. Naravno da će u tom periodu biti korekcija, ali bitan je generalni smjer.
To potpisujem. [thumbsup]
Dečki tema je super pogođena iako ja ne mislim čekati 2.100. godinu, malo mi je to predugo!
Ali inače sve pet. Nadam se da na temi neće biti prepucavanja već kvalitetna i argumentirana rasprava. Jedva čekam taj bulll
A di je nestala ona depra?
Unazad nekoliko mjeseci svi smo vjerojatno svjedoci rađanja novog bull tržišta..
Indexi rastu, ekonomija se oporavlja..
Slijedi li nam nastaval velikog relija, hoce li medvjedi doživjeti totalno apokalipsu???
Brojke sve jasnije idu u prilog bikova, mnogi nisu uspjeli prerformulirati svoj međeđi mozak u bikovski..
Koliko će jos potrajati ovaj rast, jeli kasno ili možda prerano ili je baš sad vrijeme ukljuciti se u njega…Mnogi medvjedi tako razmišljaju, a trziste im svakodnevno raste…
Dok pišem ovaj tekst DOW JONES je probio prijašnji vrh…
Uglavnom navalite s procjenama, dobrodosle su i mečke
[smiley]
LEGENDOOOOOOOOO !!! [lol] [lol]
Ti si vjera. Ti si nada. Ti si ufanje da ce nas covjek opet izrasti iz pepela!
Ti si … ti si … http://www.youtube.com/watch?v=9VE76i68e_k&feature=channel
PS jel tako da je sad problem kad vise nema "znanja"? A nema ni shorta!