Novo Bull tržište 2009-201X

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Novo Bull tržište 2009-201X

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidite li vi kolega Ivek?? Kolega Plavi me zamijenio s vama, pa misli da ja držim samo zlato i devize.
I onda ničim izazvan ide sve rasprodati kad ono…………MINI-BULL EXPRES GA PREGAZI……….

Nema veze zaradilo se 2009. godine, može se sad malo i izgubiti, rekli bi iz Milanovog stožera -samtajmz ju luz samtajmz ju vin [wink]

il je to neka pjesma od EjSiDiSi???? [rolleyes]

http://www.kucilooro.webs.com/

Vidite li vi kolega Ivek?? Kolega Plavi me zamijenio s vama, pa misli da ja držim samo zlato i devize.

Smijali se meni sindikalci za zlato a posebno kolega Geronimo. Prinos do bola do danas od kada sam napisao na forumu. I jos mi ne mogu neki Bernake i ekipa stampati koliko ih volja. Ma milina. Tu je stvarni i pravi bull. Samo ga je trebalo na vrijeme prepoznati.I traje vec godinama. A tek mu dolazi udarno vrijeme kada vidim kako se stampa. Dakle definitivno bullioni spadaju na ovu temu!!! [thumbsup]

MY PRECIOUS!!!!

Nije prjetnja, već konstatacija onoga što je bilo u vrijeme dok je kolega imao promašaje prije nekoliko godina i još k tome vrijeđao korisnike putem PM-ova.
Ja ga nisam hvatao, niti ga mislim hvatati, nije to moj stil.

Necu nista komentirati dalje. Sasvim mi je dovoljno ovo sto sam vidio i sve mi je jasno.

Vidim veliku nervozu a onda su ljudi povlaciti krajnje nerazumne poteze koji im mogu obiljeziti cijeli zivot. Razmislite sto pisete i jos vise razmislite sto radite. Nije dobro. Nikako. Ako vas nerviraju rasprave na forumu pa idete za pritajenim prijetnjama onda je bolje odmoriti malo nego napraviti glupost za koju cete se lupati cijeli zivot.

Neka kolega Vidra dozivi neku slucajnu nezgodu a vi na forumu lijepo napisali da znate da su ga vasi prijatelji ganjali i da je bjezao preko plota i to pred cijelim forumom koji citaju i logirani ali i ne logirani – svjedoka kao u prici. Pogodite u kojem smjeru bi eventualna istraga krenula.

MY PRECIOUS!!!!

Kad će taj bull da se iskrcam podsjeća me na HŽ.

Kad će taj bull da se iskrcam podsjeća me na HŽ.

ili: kako bi oni na drugoj strani rekli – kad će taj pad da se ukrcam…

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

IZREKA DANA: " optimizam je nedostatak informacija "

"Nakon euforičnog početka godine, zasad ne vidim poticaje za daljnje pomake cijena u bilo kojem pravcu. Trenutno ima dovoljno argumenata i za pesimiste i za optimiste, a dok ne vidimo značajnije argumente o izlasku iz krize, nema razloga za znatnije cjenovne pomake prema gore. No, s obzirom na prilično realne valuacije većeg broja domaćih dionica, nema razloga ni za znatnije pomake tržišta prema dolje", kaže Goran Vorkapić, broker i investicijski savjetnik u brokerskoj tvrtki To One.

Isto ovo su pričali i na crobex 1300, isto će pričati jednog dana i na crobex 5,000….. [yawn]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Kolega ConanObri, molim vas da ubuduće citirate korektno moje postove u cijelosti jer na ovaj način, istrgnuto iz konteksta, dobiva sasvim suprotno značenje o onog koje sam iznio………

***obrisano***

Umjesto da me pohvalite što sam vas na vrijeme upozorio da ide mini-bull, vi mi tu lijepite neke insinuacije [huh]

Pozdrav

http://www.kucilooro.webs.com/

"Nakon euforičnog početka godine, zasad ne vidim poticaje za daljnje pomake cijena u bilo kojem pravcu. Trenutno ima dovoljno argumenata i za pesimiste i za optimiste, a dok ne vidimo značajnije argumente o izlasku iz krize, nema razloga za znatnije cjenovne pomake prema gore. No, s obzirom na prilično realne valuacije većeg broja domaćih dionica, nema razloga ni za znatnije pomake tržišta prema dolje", kaže Goran Vorkapić, broker i investicijski savjetnik u brokerskoj tvrtki To One.

Isto ovo su pričali i na crobex 1300, isto će pričati jednog dana i na crobex 5,000….. [yawn]
[/quote]

ovo je 100% istina……još nisam čuo od njih BUY……..

Zapravo ako bolje razmisliš ova izjava se može tumačiti kao skepticizam. A kako ono ide ona izreka [proud]

When speculation has done its worst, two and two still make four.

ovo je 100% istina……još nisam čuo od njih BUY……..

Zato jer im je lakše igrati na strah nega na pohlepu.

Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis perseverare in errore. - Cum sapienti viro libenter diserimus

Evo kako sve fino raste. Mogao bi čak i kolega ***obrisano*** sanirati gubitke i doći na nulu ako IGH naraste do 4K.

Za nas koji smo krcali JDPL po 157, ULPL ispod 600, INA po 1600,VDKT po 300 i ADPL po 80 ovo je samo još jedan u nizu predivnih zarada na pomolu.

***obrisano***

srdačno Vaš

GMB GUBERNATOR [cool]

New Report

Close