Novo Bull tržište 2009-201X

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Novo Bull tržište 2009-201X

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Za CROBEX = cca 2100 ne treba biti optimist za očekivati rast 😉

Dionice su još uvijek u dobroj mjeri podcijenjene, računajući i one gore scenarije, a za koje se vjerojatnost po mojem nekom feeling ipak smanjuje… tako da fundamentlano gledano: puno toga još može puno rasti… kada: može poćeti odmah što se mene tiče! 😉

Kod nas su dionice uvijek podcjenjene u glavama ulagača.
Zato su neki u ogromnim minusima.
[/quote]

nema šta uporan si .. daj neki konstruktivni post napiši?? kolko vidim samo kukaš i kukaš .. svima se prije il kasnije desi da su u kešu a tržište neide baš kako su očekivali pa ne kukaju tolko ..

[b]"Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju"[/b]

Dionice su još uvijek u dobroj mjeri podcijenjene, računajući i one gore scenarije, a za koje se vjerojatnost po mojem nekom feeling ipak smanjuje… tako da fundamentlano gledano: puno toga još može puno rasti… kada: može poćeti odmah što se mene tiče! 😉

[/quote]

Crobex šesti dan raste za redom i to od kad si ti prodao…a jesi pogodio vrijeme svaka čast [lol]

[/quote]

nema šta uporan si .. daj neki konstruktivni post napiši?? kolko vidim samo kukaš i kukaš .. svima se prije il kasnije desi da su u kešu a tržište neide baš kako su očekivali pa ne kukaju tolko ..

[/quote]

Nisam uporan, realan sam. [wink]

@domobran

Nisam ni kupovao. Broker mi je bez para.
Vidjet ćemo rasplet, nemoj biti tako siguran u sebe.

"Zlatno doba" burze je prošlo. To je bio san, sad slijedi java.

http://seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-ht-gura-crobex-iznad-zapadnih-trzista,65623.html

Eto opet sam vas na vrijeme upozorio na mini-bull, dok neki mudro razmjenjuju pm-ove, a poslije se hvale………..kao ono – kakvi smo mi genijalci – i slične floskule [wink]

http://www.kucilooro.webs.com/

Eto opet sam vas na vrijeme upozorio na mini-bull, dok neki mudro razmjenjuju pm-ove, a poslije se hvale………..kao ono – kakvi smo mi genijalci – i slične floskule [wink]

Svaka cast majstore. Dobro si ovo vidio. Do kada ce ovo? Da znam do kada imam fore…. [thumbsup]

MY PRECIOUS!!!!

Svaka cast majstore. Dobro si ovo vidio. Do kada ce ovo? Da znam do kada imam fore…. [thumbsup]
[/quote]

Javim ti na pm, da me sindikalisti ne skuže, jer kome ću inače prodavati!!! Već vidim Lokalni Vrh!!
Moramo i mi trejderi od nečega živjeti………..lako je malome Gubernatoru i Silviji De lux, oni su fundamentalisti, njima je nevažno da li nešto kupe deset dvadeset posto skuplje….. [wink]

http://www.kucilooro.webs.com/

[/quote]

Javim ti na pm, da me sindikalisti ne skuže, jer kome ću inače prodavati!!! Već vidim Lokalni Vrh!!
Moramo i mi trejderi od nečega živjeti………..lako je malome Gubernatoru i Silviji De lux, oni su fundamentalisti, njima je nevažno da li nešto kupe deset dvadeset posto skuplje….. [wink]
[/quote]

Ma nemam ja puno. Nesto sice. Treba cuvati jer ovo ce trajati jos neko vrijeme. Osnovno je pitanje tajminga – kada izici van i koliko skratiti pozicije. Ali za sada to bi moglo jos neko odredjeno vrijeme potegnuti prema gore.

Hvala evo upravo poslao PM sa odredjenim pitanjima.

MY PRECIOUS!!!!

[/quote]
Barone cini mi se dca je vrijeme da ideš na lađenje

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

PREMIJERKA Jadranka Kosor izvijestila je danas nakon sjednice Vlade kako su s koalicijskim partnerima danas dogovorena dva projekta snaženja gospodarstva, a to su fond za gospodarsku suradnju i projekt koji bi se oslanjao na HBOR, čiji bi se efekti trebali osjetiti već do kraja veljače.

Prema riječima premijerke, za dodjelu 4-5 milijardi kuna koje bi poslovne banke plasirale putem HBOR-a ići će se na neku vrstu aukcije u određenom razdoblju. Dodala je da se na projektu koji bi u četvrtak trebala potvrditi Vlada radi danonoćno. Riječ je o novcu koji će ići uz državna jamstva,a s poslovnim bankama se pregovora o visini kamatnih stopa i sličnog, kaže Kosor te dodaje da u pripremi tog projekta sudjeluju sve velike poslovne banke.

Premijerka je naglasila da je bitno osmisliti čvrste kriterije, kako bi novac otišao onima kojima je uistinu potreban i kojima će pomoći da sačuvaju poslovanje i radna mjesta te do kraja godine prevladaju krizu.

Šote more šote, šote mašala, ova robna kuća kusur ne vraća

Ovakva vijest je u USA podigla DOW za 10%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zanima me kako će sutra biti kod nas.

Ja očekujem sutra skok od barem 5% [thumbsup]

Šote more šote, šote mašala, ova robna kuća kusur ne vraća

New Report

Close