Doći će i Spomenka i Deluks na red vidro moja.
Za sad samo dokup. Mi smo u bullu pa zar ne vidiš ???? A ti ???? Gdje si ti ????
Ja sam na bidu, ali Spomenka više nema kartušine, izgleda da je u kešu i sad pjeva………..čaše perem ruke mi krvave………..oči me peku….onako zrljave…… [wink]
[/quote]
Nije mi jasno kako uvjek uspijete prodati na dnu a kupiti na vrhu stvarno malo čudno.
Par muljatora počme manipulirati sa INOM i odmah se nađe naivnih koji pomisle da smo u ušli u bull tržište i natovare sa dionicama a i sama premijerka kaže da je ono najgore tek pred nama.
Ljudi kupujte ušli smo u bull tržište [bye]
Treba kupovati kad analitičari kažu da je gotova kriza i kad je najgore iza nas
Vidim na ovoj temi sve pršti od činjenica, linkova i analiza o novom BULL MARKETU. [lol]
Kineski izvoz po prvi put je narastao nakon četrnaest mjeseci i to za 17,7 posto u odnosu na godinu ranije. Značajni rast zabilježio je i kineski uvoz te tako Kina postaje motorom koji bi trebao povući globalni ekonomski oporavak.
Iako ekonomisti pretežito nisu očekivali takvo novo bujanje kineske gospodarske aktivnosti valja napomenuti da se novi visoki rast može statistički pripisati i velikim padovima iz usporedivog razdoblja od kraja 2008. godine kad je krenula kreditna kriza
Bojim se da su kolege ušle u kontra ritam i to je najgore što se trejderima poput nas može dogoditi.
Ali nije strašno, kolegu su ostvarile iznimne prinose u 2009. godini pa ako i izgube par stotina tisuća nije bed………..
Puno opasnije od gubitka novca je gubitak osjećaja za market. Jer ako je suditi po tome što pišu sa rezervnim nickovima, situacija je jaaaaako ozbiljna.
Izgleda da sad pokušavaju kupiti one iste dionice koje su donedavno prodavali…… [cry]
Hja, mislim da sam ih jedno vrijeme upozoravao da ne drže znanje u drvenim bačvama nego u inoxu………..sad što je tu je [bye]
[rolleyes]
Odlično! Jako dobro za TK.
Odlično! Jako dobro za TK.
Pusti tržište kapitala, to je manje važno. Bitne su dugoorčne perspektive gospodarstva – a one ovise o malo težim poslovima koje su pred našom Premijerkom. Ja joj držim fige da uspije i na ozbljnim poslovima, ovo su mali poslići za zagrijavanje 🙂
Ma dobro naravno da je odlično za čitavu zemlju ali ipak smo na dioničkom portalu pa sam fokus bacio na to. Optimist sam : )
Za CROBEX = cca 2100 ne treba biti optimist za očekivati rast 😉
Dionice su još uvijek u dobroj mjeri podcijenjene, računajući i one gore scenarije, a za koje se vjerojatnost po mojem nekom feeling ipak smanjuje… tako da fundamentlano gledano: puno toga još može puno rasti… kada: može poćeti odmah što se mene tiče! 😉
Za CROBEX = cca 2100 ne treba biti optimist za očekivati rast 😉
Dionice su još uvijek u dobroj mjeri podcijenjene, računajući i one gore scenarije, a za koje se vjerojatnost po mojem nekom feeling ipak smanjuje… tako da fundamentlano gledano: puno toga još može puno rasti… kada: može poćeti odmah što se mene tiče! 😉
Kod nas su dionice uvijek podcjenjene u glavama ulagača.
Zato su neki u ogromnim minusima.