Bojim se da su kolege ušle u kontra ritam i to je najgore što se trejderima poput nas može dogoditi.
Ali nije strašno, kolegu su ostvarile iznimne prinose u 2009. godini pa ako i izgube par stotina tisuća nije bed………..
Puno opasnije od gubitka novca je gubitak osjećaja za market. Jer ako je suditi po tome što pišu sa rezervnim nickovima, situacija je jaaaaako ozbiljna.
Izgleda da sad pokušavaju kupiti one iste dionice koje su donedavno prodavali…… [cry]
Hja, mislim da sam ih jedno vrijeme upozoravao da ne drže znanje u drvenim bačvama nego u inoxu………..sad što je tu je [bye]
Opet vas je ova promjena vremena koštala novaca ali štaćete znam da je vrijeme loše bauštela ne radi pa ste se dali u dionice stvarno šteta što vrjeme nije ljepo vjerovatno ne bi bili u dionicama jer za to nije vrjeme.
Jedno je jasno. Možda neće odmah u klasičan bull. Ali do 2199 ja Vam jamčim svojom imovinskom karticom da će to up…up….up…
Svi će zaraditi a ne samo Ivana 7, Kremenko i Spužva Bob skockani, nego svi…..
Dakle dokup, dokup, samo dokup i bunike amo.
Kakav bull danas sve pršti da nije ovog HT koji koči bio bi pravi pravcati bull [lol]
Kolega ne znam zašto govorite neuistinu, niti me briga, ali ja sam vam samo stavio link na temi Depresija, baš kao što stavljam linkove na temu Bull tržište. Na vama je da procijenite što će biti i u kojem roku?
A ako ne znate, tu su vam uvijek na raspologanju, navodno izvanredni investitori, tipa Đe-ronimo i Spomenka Deluks, pa ih pitajte. Naravno na pm, jer oni nemaju običaj dijeliti svoja razmišljanja sa svim forumašima.
Dajte ih zamolite da daju svoje viđenje, imam osjećaj da ste s njima prilično prisni…….. [bye]
Nije mi jasno ovo sa Spomenkom Deluks i ovim drugima u bull tržište. A kakve veze ima taj sindikat i ko je na čelu. Pa bar kod nas se uvijek znali ko vodi koji sindikat.
Dajte bunike.
Par muljatora počme manipulirati sa INOM i odmah se nađe naivnih koji pomisle da smo u ušli u bull tržište i natovare sa dionicama a i sama premijerka kaže da je ono najgore tek pred nama.
Ljudi kupujte ušli smo u bull tržište [bye]
Par muljatora počme manipulirati sa INOM i odmah se nađe naivnih koji pomisle da smo u ušli u bull tržište i natovare sa dionicama a i sama premijerka kaže da je ono najgore tek pred nama.
Kolegice Spomenka Deluks……ste dobro??? Kako vaš polovni dizelaš? [tongue]
Btw kad će Lokalni Vrh????
Kolegice Spomenka Deluks……ste dobro??? Kako vaš polovni dizelaš? [tongue]
[/quote]
Kolega nismo u bull tržištu a to se vidi i iz moga potpisa.
Ali kolegice Spomenka Deluks, nisam ja ni rekao da će biti Bulčina epskih proporcija, kao što ste ti vi mislila kad ste otvarala temu [lol]
Ja računam na jedan omanji bull run, ali vam naravno neću reći dokle, jer onda bi i vi i vaša središnjica bili velki investitori [tongue]
Ali kolegice Spomenka Deluks, nisam ja ni rekao da će biti Bulčina epskih proporcija, kao što ste ti vi mislila kad ste otvarala temu [lol]
Ja računam na jedan omanji bull run, ali vam naravno neću reći dokle, jer onda bi i vi i vaša središnjica bili velki investitori [tongue]
Vidim kolega u USA je već krenuo pa će se vjerovatno to prenjeti i na nas.
Doći će i Spomenka i Deluks na red vidro moja.
Za sad samo dokup. Mi smo u bullu pa zar ne vidiš ???? A ti ???? Gdje si ti ????
Doći će i Spomenka i Deluks na red vidro moja.
Za sad samo dokup. Mi smo u bullu pa zar ne vidiš ???? A ti ???? Gdje si ti ????
Ja sam na bidu, ali Spomenka više nema kartušine, izgleda da je u kešu i sad pjeva………..čaše perem ruke mi krvave………..oči me peku….onako zrljave…… [wink]