Luzeri si opet kupili na vrhu pa sada navlače one naivne i neinformirane onaj tko gleda CNBC vidi da su analitičari složni da prije novog rasta ide korekcija od 20% zato ne nasjedajte na ove koji vam žele uvaliti dionice prije pada.
Obožavam ove rasprave sa multinickovima od naših uvaženih sindikalista!!!
Dečki …….ste dobro????? [lol]
opet svi isto pisemo,a znamo i sami da za 3 mjeseca dolazi dividenda HT-R-A i da ce sve letit gore bez obzira na bilo kakvo ucenje ,znanje ili bilo sta ,a onda opet potop.Otkada ste na hrvatskoj burzi???
sta je to hdel bio tako dobar bio prosle godine da je sa 120 skocio na 400 u par sedmica i onda opet dole.
ovo je novi bull market koji će viječno trajati…nikada neće biti korekcije i zauvijek će se ići samo up…
i onda ste se probudili
Jeli vama to od vremene ili se samo šalite sa ovim bull marketom, djeluje nestvarno kada se vide i čuje renomirani analitičari.
Jeli vama to od vremene ili se samo šalite sa ovim bull marketom, djeluje nestvarno kada se vide i čuje renomirani analitičari.
[/quote]
Ovo je mini bull. Sindikalni oscilator je jasno pokazao (i uvijek pokazuje) kada je vrijeme za in a kada za out.
Kolega Gadaffi, Vi očigledno ne znate razliku između dugoročnog, srednjeročnog i kratkoročnog trenda na burzi!!
Nažalost to neznanje će vas koštati silne novce. Preporučam investirati najprije u znanje a nakon toga u dionice. Inače vam ne gine propast. Ovo vam je dobronamjeran savjet i ne može se nikako drugačije tumačiti.
Pozdrav vašem originalnom nicku [wink]
I zapamtite, ne smijete ići protiv trenda, pogotovo ako se ne želite oprostiti od svojih novaca!!
ma kolega, nemam se namjeru navlačit s vama.
mene ne zanima trend, mene zanima fundament.kad je potcijenjeno, ja ću kupit za novaca koliko imam, ako bude potcjenjenije i slijedeći mjesec ću kupit, sve dok bude ispod fer vrijednosti.na isti način i prodajem
ako vi trgujete sa trendovima, na oskećaj, na grafove, na informacije, na bacanje kocke, ja to poštujem, bili srednjoročni ili dugoročni.
ali činjenica ostaje da ste do jučer guslili jedno( ne pad, ne korekcija, ili štveć, već DEPRESIJA) a sad guslite o bull runu!do jučer niste spominjali nikakve vrste trenda, nego se išlo jednosmjerno i u provaliju.danas ne spominjete koji je koji trend, već samo bull run
nekonzistentno i nekorektno!!
over & out
Kolega ne znam zašto govorite neuistinu, niti me briga, ali ja sam vam samo stavio link na temi Depresija, baš kao što stavljam linkove na temu Bull tržište. Na vama je da procijenite što će biti i u kojem roku?
A ako ne znate, tu su vam uvijek na raspologanju, navodno izvanredni investitori, tipa Đe-ronimo i Spomenka Deluks, pa ih pitajte. Naravno na pm, jer oni nemaju običaj dijeliti svoja razmišljanja sa svim forumašima.
Dajte ih zamolite da daju svoje viđenje, imam osjećaj da ste s njima prilično prisni…….. [bye]
opet svi isto pisemo,a znamo i sami da za 3 mjeseca dolazi dividenda HT-R-A i da ce sve letit gore bez obzira na bilo kakvo ucenje ,znanje ili bilo sta ,a onda opet potop.Otkada ste na hrvatskoj burzi???
sta je to hdel bio tako dobar bio prosle godine da je sa 120 skocio na 400 u par sedmica i onda opet dole.
[huh] [undecid]
Duga su to 3 mjeseca. A jos duze je do kraja godine.
Kolega ne znam zašto govorite neuistinu, niti me briga, ali ja sam vam samo stavio link na temi Depresija, baš kao što stavljam linkove na temu Bull tržište. Na vama je da procijenite što će biti i u kojem roku?
A ako ne znate, tu su vam uvijek na raspologanju, navodno izvanredni investitori, tipa Đe-ronimo i Spomenka Deluks, pa ih pitajte. Naravno na pm, jer oni nemaju običaj dijeliti svoja razmišljanja sa svim forumašima.
Dajte ih zamolite da daju svoje viđenje, imam osjećaj da ste s njima prilično prisni…….. [bye]
Kolega vidra, bojim se da su kolege Vilim,Spomenka,Sever i Đeronimo iz Udruge "Lokalno dno" zauzeti cijukanjem u dionicama koje nemaju perspektivu.
To govorim naravno samo o onim dionicama koje nisu prodali na Lokalnom dnu.
Pa zamislite samo naše zadrugare i one koji su ih slušali, kako cijuču ko miševi u LKPC,DLKV,ULPL,VDKT.
Pa ima li gorih dionica za naložit vatru i ogrijati se u ovim zimskim danima?
Pa ja mislim da to neće ni goriti a kamoli rasti.
Bojim se da su to NISKOKALORIČNE DIONICE
[bye]
Bojim se da su kolege ušle u kontra ritam i to je najgore što se trejderima poput nas može dogoditi.
Ali nije strašno, kolegu su ostvarile iznimne prinose u 2009. godini pa ako i izgube par stotina tisuća nije bed………..
Puno opasnije od gubitka novca je gubitak osjećaja za market. Jer ako je suditi po tome što pišu sa rezervnim nickovima, situacija je jaaaaako ozbiljna.
Izgleda da sad pokušavaju kupiti one iste dionice koje su donedavno prodavali…… [cry]
Hja, mislim da sam ih jedno vrijeme upozoravao da ne drže znanje u drvenim bačvama nego u inoxu………..sad što je tu je [bye]