obečanović opet u akciji
“Novi” nacionalni stadion? zar imamo i “stari”??
Koji šupci. Reprezentacija nam srebrna na svjeckom prvenstvu,a oni ce im gradit stadion za 100-200 miljuna evra. Pari da su sto drugi a ne drugi. Pa ne bude li stadion od miljardu evra ser.em se na njega.
Koji šupci. Reprezentacija nam srebrna na svjeckom prvenstvu,a oni ce im gradit stadion za 100-200 miljuna evra. Pari da su sto drugi a ne drugi. Pa ne bude li stadion od miljardu evra ser.em se na njega.
ne treba nama stadion od 100-200 mil.EUR za 50.000-60.000 ljudi jer ova euforija će proći za koji dan, ali treba nam kulturan stadion za 35.000-40.000 ljudi, a koji neće biti samo za reprezentaciju (jer nismo toliko bogati) nego gdje će ujedno igrati neki naš prvoligaš, vjerovatno dinamo kad se radi o zagrebu.
no isto tako bi država nakon zagreba u idućih 5 godina trebala sufinancirati gradnju ili uređenje još bar tri stadiona na različitim krajevima zemlje: split, rijeka, osijek tako da sve to budu kulturni stadioni širom zemlje gdje može igrati reprezentacija u punom komforu i gdje neće gledatelji sjediti na betonu i kiši!
nije istina da para nema jer samo od PDV-a je zbog uspjeha reprezentacije država ubrala 1 milijardu kuna više pa onda neka taj iznos uloži u stadione!
***tko je pratio Zabivaku, mogao je čuti da je projekt kompletiran još 2008. godine i da ga otad sabotiraju sve vlade i Bandić… isto tako je spomenuto da projekt od 35 000 ljudi košta točno 65 milijuna eura, a od 55 000 95 milijuna eura, tak da neznam otkud vama cifre od 100 do 200 milijuna eura, odnosno znam, toliko planirate uzeti sebi u đep kroz razne provizije, al zahebali ste se
ja sam skloniji tome da izgradimo kip Mamića sa raširenim rukama na vrhu Marjana, ono ko u Rio de Janeiru. ma nije bitno šta je… samo Ajmoo
***tko je pratio Zabivaku, mogao je čuti da je projekt kompletiran još 2008. godine i da ga otad sabotiraju sve vlade i Bandić… isto tako je spomenuto da projekt od 35 000 ljudi košta točno 65 milijuna eura, a od 55 000 95 milijuna eura, tak da neznam otkud vama cifre od 100 do 200 milijuna eura, odnosno znam, toliko planirate uzeti sebi u đep kroz razne provizije, al zahebali ste se
a kolko bi koštao stadion?
Miriše na novu pljaćku epskih razmjera.
Čim je u tekstu nešto sa pridjevom "nacionalni"
pa da! to je skoro ko nacionalistički! zato kažem, bolje Mamić na Marjanu 😀
Nikako na Kajzerici. Samo bi se stvrio krkljanac. Stadion treba graditi preko puta Arene, odnosno pored sveučilišne bolnice. Kao što je Igor Štimac rekao: 25 000 gledatelja, oko 50 mio. € troškovi. Sve preko toga je čista razbojnička pljačka.
mora da je bio dobar doček jer se nekima još priviđaju stadioni, umjesto da im se ukazuje Mamić