Novi blog Ivice Todorića: “Ramljak laže”

Naslovnica Forum Komentari članaka Novi blog Ivice Todorića: “Ramljak laže”

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Romel, 27.09.2017. u 10:02
ucjene, strah i pritiske,

Ko je tu Fatalna Saška?

sdp se raspao na agrokoru,,hbt pa tu su mnogi umoceni do lakta…

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Ajd sa ovim Todorićevim izjavama se mogu složiti, drže vodu! Ali u biti do sada nije iznio nikakve konkretne podatke činjenice, dokumente, nešto stvarno opipljivo. Sve ide na kapaljku kao da mu je namjera ili čeka da ga kontaktiraju i kažu: “Nemoj dalje, dogovorit će mo se, svoji smo! Zašto bi bilo tko od nas ležao u pržunu. Možemo mi to, narod je ionako glupav!”

Mislim da će mnogi završiti u zatvoru kada Ivica Todorić počne pisati blog iz Remetinca i početi pjevati domoljubno.

Misliš sad će Svileni ko Ćaća … press konferencija i doviđenja


Ajd sa ovim Todorićevim izjavama se mogu složiti, drže vodu! Ali u biti do sada nije iznio nikakve konkretne podatke činjenice, dokumente, nešto stvarno opipljivo. Sve ide na kapaljku kao da mu je namjera ili čeka da ga kontaktiraju i kažu: "Nemoj dalje, dogovorit će mo se, svoji smo! Zašto bi bilo tko od nas ležao u pržunu. Možemo mi to, narod je ionako glupav!"

Ideje naše benzin Vaš!

Najbolja stvar je što nitko ne priča o tome koliko je “odgađao” kroz godine isplate svima pa na taj način “živio” i “rastao”… Nama u IN2 je ostao dužan milijune…najčešće je odgoda plaćanja trajala i po više od godinu dana… a onda bi lešinar isplatio dio u konzum bonovima i vratio si te novce natrag.

New Report

Close