Novak ministru Dončiću: Ako je vama svjedno, nama nije

Naslovnica Forum Komentari članaka Novak ministru Dončiću: Ako je vama svjedno, nama nije

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

ovaj Dončić ili ti Hajdaš je poput svog fuhrera, nesposobni fufljavi kukurikavac. Država nam se raspada, a oni boljševički manekeni nam ponavljaju iste parole: BIT ĆE BOLJE. Malo sutra. Kojeg većeg ulagača ste vi gospodo na vlasti uspjeli dovesti u HR za svog mandata? Što ste poduzeli po pitanju ogromne nesposobne birokracije, sa 50% nepotrebnog i nesposobnog kadra po svim javnim i državnim firmama od doktora, direktora šefova i šefića, što ste poduzeli sa “milijun” nepotrebnih općina, sa tolikim županijama itd. itd. NIŠTA ! Jedno VELIKO NIŠTA. Lova vam curi na sve strane, banda lopovska krade nemilice, a Vi samo da je fotelja. Priznajte, lagali smo Vas, ne znamo,ne možemo, nesposo0bni smo, neka proba netko drugi. Na rubu smo Ukrajine

Klega Novak,brzo zaboravljate i šutite da,kada je HDZ bio na vlasti i kada je HDZ sa sindikatima na HŽ-u potpisivao Kolektivne ugovore i to baš uvijek pred izbore,koji su garantirali sigurne plaće radnicima i kada su sve HDZ-ove Uprave trošile novac na sve samo ne na restrukturiranje,pa tako i Carga Vi ste šutjeli kao jednan od čelnika jednog sindikata jer ste od njih (Uprava-HDZ) dobili plaće Profesionalnih sindikalnih povjerenika,a takvih je i danas na HŽ-u ohoho,koji imaju plaću,veću nego ministri u vladi.Smanjite vi tim sindikalnim povjerenicima plaće,pa evo Cargu i ostalim tvrtkam u sklopu HŽ-a dobra financijska injekcija. Onda ste šutjeli,živjeli ste ko bubreg u loju,iako ti ni sada nije loše kao saborskom zastupniku.Plaća ti je ista,sada i onda,ministarska,a neradiš niš. E,moji sindikalisti.”Psi laju karavane prolaze”.

Saborski zastupnici su skup slabo obrazovanih nesposobnjakovića od kojih su rijetki išta zaradili u životu! Ne branim ministra sa slike,a li stav mu je na mjestu! Takako je u osinje (sinddikalno neradničko) gnijezdo i sad su se uskokodakali jer na tržištu ih već odavno nebi bilo!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Ovaj hajdaš dončić (namjerno malim slovima) mi je više za sporednog glumca u mapet showu a on kod nas ministar i to najvaznijeg ministarstva.

A BALVANA!!! :) :) :)

E zaboravio sam tratiš mrak je i predsjednica jedriličarskog saveza hrvatske..
Da mi je samo vidit kako jedri platio bih nekome…
Evo ako netko ima sliku kako jedri a pogotovo kad je na bandi neka se javi na pm..plaćam..

A BALVANA!!! :) :) :)

New Report

Close