‘Novac mi ne znači ništa, 95 posto svog bogatstva dajem siromašnima’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Novac mi ne znači ništa, 95 posto svog bogatstva dajem siromašnima’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Svaka čast.Dobra pouka za naše tkz. tajkune,samo kaj oni ovo ne čitaju.

Naši kvazitajkuni (čitaj: nekadašnji direktori koji su dobili poklonjenu ili su opljačkali nekadašnju društvenu imovinu) još nisu evoluirali u tu fazu. Za početak trebaju početi davati radnicima plaće i to plaće koje neće ponižavati zaposlenog radnika u RH.

čitaju čitaju, samo što je Bill radnik a oni su lopovi.

...''I try to buy stock in businesses that are so wonderful that an idiot can run them. Because sooner or later, one will.''

Bill Gates je lažljivi,pokvareni MASON koji radi na masovnom cjepljenju ljudi, posebno iz zemalja 3.svijeta s ciljem trajnog uništavanja imunološkog sustava, stvaranja bolesti, odnosno ubijanja ljudi. Otvoreno je rekao na jednom predavanju: ” Vjerujem da ćemo uspjet s depopulacijom ljudi na zemlji ako uspijemo ovo s cjepivima” – to je njihov cilj, ubit 90 posto ljudi na zemlji – to je EU-New World Order iluminatski

@ivica_tonc

svatko tko je bogat ili uspješan mora da je to postigao na nelegalan način.
Svi su oni lizzard kingovi. Žele nas uništiti.

Uz poštovanje, dajte odrastite i za svoje nezadovoljstvo preuzmite vlastitu odgovornost.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

New Report

Close