Nova ekološka kategorizacija vozila: Dizelaši stariji od 1997. godine više neće smjeti prometovati

Naslovnica Forum Komentari članaka Nova ekološka kategorizacija vozila: Dizelaši stariji od 1997. godine više neće smjeti prometovati

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

ovo s ekologijom je drugi nacin da se natjera na kupovanje. jer kina u 1 danu zagadi kao svi automobili na dizel u evropi. ali to naravno nije problem. pre jeftino ali stalno polazi jer smo postali ovce koje cak i na klanje vode sutke.

nisam nasao koliko je omjer kamioni, osobna vozila. mislim da je barem 5:1 u zagadjenju

Imam u Renolu stari motor 1.6 a piše eko 5. Istina ili prevara.

Dok su Amerika i Europa radile ozonske rupe u atmosferi sredinom proslog stoljeca, kinezi nisu znali sto je klima i hladnjak. Dosla cica na kolica. Dosla maca na vratanca.

Ponavljam, radim u Belju i što novinari pišu je laž. Belje je odlična firma i proizvodi toliko dobrih proizvoda kakve ni Podravka nema.

nisam nasao koliko je omjer kamioni, osobna vozila. mislim da je barem 5:1 u zagadjenju

Noviji kamioni voze sa “ad blue” tehnologijom i bez obzira na 12000 ccm zapremine zagađuju manje od golfa 3 ili 4.
U mojoj firmi je oko 250 kamiona i njih 75% voze sa “ad blue”

kod nas to treba hitno uvesti. krepat ćemo svi od starih golfova i passata…a seljaci uvoze i dalje bez straha od tehničkog pregleda.

New Report

Close