Njavrina vaučerizacija posvađala HDZ-ov ekonomski tim

Naslovnica Forum Komentari članaka Njavrina vaučerizacija posvađala HDZ-ov ekonomski tim

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Naravno da se “nedodirivi faraoni” sa drzavnih fakulteta koji se samo zovu javni a javni su samo u tome sta im se daju javni novci bune protiv vaucera.
Gospodo dozivotni profesori kod svih je dosla konkurencija osim kod Vas,gotovo je,jedino je posteno da svaki student dobije vaucer i potrosi ga gdje on misli da je njemu najbolje a Vi se potrudite da ga potrosi kod Vas.

karakteristično je da se u stvari samo natežu oko toga čiji će privatni parcijalni interes biti bolje zadovoljen, a tako je očito da ih općenacionalne teme uopće ne zanimaju, poput masovnog otpuštanja činovnika, reindustrijalizacije.

kao i sdp, hdz je stranka klijentelista koje zanimaju samo osobni privatni interesi. ekonomski program nemaju, a ono što nabacuju u dlaku je isto kao gluposti koje se tupe već 20 godina, i koje su dovele do ekonomskog kolapsa.

uza sve žrtve pravih domoljuba i branitelja, sve više se čini da hrvatska država i zaslužuje propasti ako će sdp i hdz i dalje biti na vlasti/mijenjati se na tronu.

Neka svi neradnici koje se preko veza uvukoše na fakultete dobiju otkaze.

Činjenica je da je ZŠEM najbolji ekonomski fakultet u RH. Zašto onda student kojem studij plaća država ne može studirati na najboljem fakultetu (ukoliko državu jednako košta) nego mora trpit hrpu korumpiranih kvazi profesora raznih ekonomskih fakulteta, kojih se u RH namnožilo posljednjih godina. Svi su ti fakulteti osnovani radi uhljebljenja na državnoj sisi raznih klošara i neradnika.

Inače nisam za privatizaciju svih segmentata društva, ali ovdje je Njavro doista u pravu. Neka naši studenti imaju obrazovanje jednako kolegama u europskim zemljama, a ne gube 5 godina, a završe na burzi jer ih nitko nije naučio potrebnim znanjima i vještinama. Naši profesori na državnim fakultetima prisiljavaju studente da kupuju njihove knjige, seksualno zlostavljaju studentice (u zamjenu za ocjene), prodaju ispite; oni kvare buduće generacije.
Oni već 20 godina truju mladež i zato je RH iza EU. Zato jer profesori nisu odgojili bolj, ispravniju i kompetentnu inteligenciju već su gledali samo gomilati vlastita bogatstva. Ljudi kao što je Tipurić, Puhovski, Jurčić ne zaslužuju da ih se oslovljava titulama profesora.

New Report

Close