‘Niti jednu zemlju stručnjaci nisu izvukli iz ovako duboke krize’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Niti jednu zemlju stručnjaci nisu izvukli iz ovako duboke krize’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Vi niste stručnjaci pa vama možda i uspije. I budali se zna posrećiti.

Komunisti su uvijek u krizi. Tako se opravdavaju za neuspjehe.

‘Niti jednu zemlju stručnjaci nisu izvukli iz ovako duboke krize’ pa ne ocekujete valjda od nas diletanata i bezveznjaka da je izvucemo izjavio je premijer Zoran Milanovic.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

A tko ju je doveo u krizu? SDP je cijelo vrijeme u Saboru i nije trzao?

Hrvatski ekonomski preporod - reforma.forumhr.com, xreforma.wordpress.com

aha sad se više ne veli ukrao sam ili krađa , nego pogrešno “sam uzeo” oprostite mi na vlasti radimo i trudimo se ali i griješimo “krademo”

pepe7

Komunisti nikad ne kradu i ne uzimaju oni “preraspodjeljuju” kako bi se dobra ravnomjerno rasporedila prema potrebama svakog pojedinog člana. Pri tome se uzima siromašnima da se da bogatima.

Prošlo je 15 mjeseci od izjave: ‘znamo kako’ do izjave: ‘pokušali smo i nismo uspjeli’.
Sada je jasno da su lagali.

eto što je diplomacija, umjesto jedne rečenice “ovo je vlada bezveznjaka”, vidi što sve čovjek napriča i još ga plaćamo [emo_plazi]


'Niti jednu zemlju stručnjaci nisu izvukli iz ovako duboke krize' pa ne ocekujete valjda od nas diletanata i bezveznjaka da je izvucemo izjavio je premijer Zoran Milanovic.

Lol, bas tako… 🙂 Ova vlast stalno trazi neka opravdanja, i povlaci paralele s nekim drzavama koje nam uopce nisu usporedive.

Zasto ne bi probali dati vlast stvarno nekome tko zna, i dati par g da vidimo?
Njegova aluzija na Montija je besmislena, jer dobri rezultati ne dolaze preko noci, nikada. Natzlost, rezultati ove vlade su dosli dosta brzo, u vidu snaznog pogorsanja, koje ce se nastaviti. Ja ne kazem da ova vlada nije naslijedila puno problema, ali jednostanvo nije sposobna.

Niti imaju strucne ljude, niti program, niti volje, a kadrovira se stranacki, kao i prije.

Premijer ocito ne shvaca kako osnovni hrvatski problem nije financijska kriza, nego strukturni, koji je tu vec dugo. Cak i kad dodje oporavak, Hrvatska ce rasti do 2%, sto ocito znaci da ovo nije trenutna, nego prakticno trajna kriza gdje su samo nase kamate 2-3 puta vece od rasta.

Mislim da mozemo slobodno poceti racunati koliko ima do stecaja drzave… nazalost.

‘Ovo nije vlada skandala i krađe, ovo je vlada rada i kao u svakoj ljudskoj aktivnosti, i pokušaja i pogreške’, rekao je premijer Milanović.

Oštro sankcioniraj pogreške a obilno nagradi pokušaje koji rezultiraju mjerljivim uspjehom…(tako ti je to druže Zorane u privatnom sektoru..preslikaj to na javni pa da vidiš strukturnih promjena ..)

A o skandalima i krađi ćemo naknadno, kad ne budete na vlasti [emo_smijesak]

New Report

Close