“Budući da u drugom tjednu upisa (do četvrtka) ipak nije realno očekivati drastičan pad tempa upisa” Ma dajte molim vas. A što bi se trebalo očekivati? Uostalom, tko upiše još danas i sutra, to je to. Već su poručili iz banaka da im treba 2 dana da proknjiže uplate, tako da je vrijeme na isteku.
Jedna je banka napomenila, da ne primaju zahtjeve za kreditom, petkom, subotom i ponedjeljkom, a da primaju do utorka [smiley2] Primali su naloge za kredit i ovim danima, jedno je što službenici žele, a drugo je što banka nalaže. Ali svaka čast i pohvala fininim djelatnicima. Red cca 20 minuta, 9 šaltera rade, profesionalci. Možda su dodatno stimlurani.
Kupujemo a ne znamo koliko ni po koliko….mislim da bih odmah odustala kad bih mogla. Sve je to skupa tako neozbiljno, nestručno, na brzinu skucano radi izbora. Puno je ljudi diglo kredite, prekinulo oročenu štednju, izvadilo novce iz fondova, mnogi i plaćajući postotak, mnogi su posudili i što sve ne, vjerujući da smo konačno država kako treba. Sad je tek ludnica. Pa tko će nadoknaditi štetu ljudima, jer šteta je već učinjena i to mnogima.Neozbiljno, neozbiljno, nestručno. I zadnja bakica bez fakultetske naobrazbe mogla je pretpostaviti da će poslije prodaje INE interes biti daleko veći, a svi ti naši “stručnjaci” ostali su iznenađeni interesom javnosti. Jadno, jadno i stvarno predlažem ili poništenje ovog cijelog postupka ili omogućiti razočaranima da se povuku. Ja sam jedna od razočaranih unaprijed i rado bih prepustila svoj udio optimistima (nadam se da ih ima, jer uvijek ih ima [smiley2]
Poštovana Oldlady,
rado ću preuzesti vaš udio u HTu još tijekom ovog tjedna.
Najljepše molim da mi se javite na PP za daljnji dogovor.
zaista mi nisu jasne ove punoljetne radnosposobne cvilidrete, koje sad svaljuju krivnju na državu , vladu.. ne znam koga.
ako su te famozne kumice koje su već slinavo prožvakane od silne vrtnje po ustima bile toliko pametne da znaju da će biti navale ( vidiš što je životno iskustvo prodaje na placu), kako onda ovi ostali nisu pomislili da bi moglo i do toga doći?
sve se u životu važe, i ulozi i rizici i odgovornost.. i ne može biti stalno netko kriv.
potpuno shvaćam brige i nesanicu skroz novih ulagača koji su odigrali na sve, ali toliko cviljenje.. dajte se suzdržite malo, umrite muški!
zaista mi nisu jasne ove punoljetne radnosposobne cvilidrete, koje sad svaljuju krivnju na državu , vladu.. ne znam koga. ako su te famozne kumice koje su već slinavo prožvakane od silne vrtnje po ustima bile toliko pametne da znaju da će biti navale ( vidiš što je životno iskustvo prodaje na placu), kako onda ovi ostali nisu pomislili da bi moglo i do toga doći? sve se u životu važe, i ulozi i rizici i odgovornost.. i ne može biti stalno netko kriv. potpuno shvaćam brige i nesanicu skroz novih ulagača koji su odigrali na sve, ali toliko cviljenje.. dajte se suzdržite malo, umrite muški!
Je, kolegice, vidite da bi Oldlady rado Die another day!
Još joj je prerano.
A ja joj omogućujem da bude besmrtna! [smiley2]
Barem što se HTja tiče.
Onda Oldlady?
Bumo se čuli???? [smiley2]
I am waiting for you!