sve ljepo napisano samo izostavljeno: kako su tekli radovi na početku!??? Stara Željpohova zgrada prvo se počela “adaptirati” ( koliko košta ) a naposljetku se srušila i izgradila ova NOVA!!!! Bilo bi ljepo radi čitalaca napisati i o “adaptiranoj” zgradi i troškovima – ipak se to plaća iz prireza!!! Da je trebala takvo zdanje nije uopće dvojbeno samo je dvojbena cijena i koliki je kalo novčića??[emo_smijesak]
ružnije zgrade u životu nisam vidio
Uklapa se s HNK, kao Jakuševac na Cvjetnom trgu (makar i to nije daleko od toga).
Zapravo me podsjeća na onaj zalogajnice u Americi (u filmovima od Tarantina) gdje se poslužuje brza, nezdrava hrana.
A ispred čevapnice je ogroman znak na čijem je kraju ogromna krafna ili neka drugi ružni znak dotične franšize.
sve ljepo napisano samo izostavljeno: kako su tekli radovi na početku!??? Stara Željpohova zgrada prvo se počela "adaptirati" ( koliko košta ) a naposljetku se srušila i izgradila ova NOVA!!!! Bilo bi ljepo radi čitalaca napisati i o "adaptiranoj" zgradi i troškovima – ipak se to plaća iz prireza!!! Da je trebala takvo zdanje nije uopće dvojbeno samo je dvojbena cijena i koliki je kalo novčića??[emo_smijesak]
Svaka cast, brod tone, ljudi kopaju po smecu, a mi odlazimo sa stilom-uz muziku 🙂
Nije li se taj novac mogao bolje utrositi?
to im je bivša “prva violina” namjestila
ružnije zgrade u životu nisam vidio
Uklapa se s HNK, kao Jakuševac na Cvjetnom trgu (makar i to nije daleko od toga).
Zapravo me podsjeća na onaj zalogajnice u Americi (u filmovima od Tarantina) gdje se poslužuje brza, nezdrava hrana.
A ispred čevapnice je ogroman znak na čijem je kraju ogromna krafna ili neka drugi ružni znak dotične franšize.
kužiš se u arhitekturu vidim. zgrada je ok.
a što se tiče nexe grupe, pa oni su to gradili toliko dugo da bi emiraćani u to isto vrijeme izgradili čitav novi grad sa aerodromom veličine zagreba. toliko dobro mi gradimo.