Neuvjerljivi ministar, šogor za poželjeti

Naslovnica Forum Komentari članaka Neuvjerljivi ministar, šogor za poželjeti

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

ne zna se praviti ni buda.a, meni bi on nekako najviše pristajao u šetnji sa Sanaderom

da je ovo napravio netko u bivšoj vladi, SDP bi na njega sasuo drvlje i kamenje, ali gle kako im sad ovakve svinjarije više ne smetaju?? [emo_palacd]

žalosno je da je cijela obala i veći gradovi puno ovakvih slučajeva da od sirotinje kupuju poljoprivredno zemljište i onda proguraju urbanističke planove kako im paše.

da država hoće to spriječiti,stavila bi porez na prenamjenu i zabranila da se zemljišta unose u temljni kapital.

koliko sam čitao o ovom slučaju još ministar nije ni porez na promet nekretnina platio jer su unijelu zemljište u tvrtku i onda prodali d.o.o. .to je još veći propust i ako netko od dužnosnika napravi takvo nešto nema mu mjesta u državnoj upravi.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

Zašto bi čovjek naveo što ima u imovinskoj kartici, tko će mu što učiniti ako ne navede? Pa ta kartica je imitacija/glumatanje za naivce. Tko tome uopće vjeruje??!! Još jedan od beskonačnih primjera da je u HRV Zakon mrtvo slovo na papiru. Glumatanje nekakve države a elita krade kako tko stigne i još jedan drugom pokazuju kako se to radi.

Pa kako ga tek brane? Vjeruju mu na riječ? A zašto istražni organi ne idu slijedom novca i ne posjete sve adrese preko kojih je prošao taj umazani novac? Ruka ruku mije a stranačke obadvije!Zanimljivo je vidjeti kako su se državni mediji okomili na Sanadera,čak bi mu i zadnju ovcu koja se je blizu Dugobaba okotila, ošišali do gola zbog sumnje da joj je Ivo kupio “skupocijeno” krzno!? Dvostruka mjerila u funkciji politike,što drugo? Inače te promjene namjene zemljišta iz poljodjelskog u građevno poznamo još iz socijalizma. To se sada događa učestalo zbog naglog porasta cijena nekretnina,naročito građevinskog zemljišta!

New Report

Close