Rok je za objavu u RGFI, ništa ne sprečava javnu objavu financijskih izvješća kao što to radi 99% firmi na burzi, uz ili prije objave poziva na glavnu skupštinu, osim ako želite otežati pristup izvješćima i materijalima dioničarima i skrivati ih od javnosti.
Nevjerojatan je Lovrinčević, samo pljuje otrov po ovima prije kaj su bili a ne govori kaj je dobroga za firmu on i njegovi poltroni napravili. Ovo kaj pise vidi se da sve kaj su napravili je to da su potrosili lovu koju su im ostavili oni po kojima pljuju. I ja sam zakljucil da to kaj znaju je samo dobro i debelo trositi lovu.
Ne može u firmi odlučivati manjina, nego većina.
Kada većina skupi dovoljno, bit će druga priča i neće se moći jeftino kupovati dionice kao sada.
Većinski će imati najveći interes pravog vrednovanja, uvrštenja i slično.
Rezervacije gotovo 100 milijuna kuna, kredita tj. duga praktički da i nema, zanemarivo.
Strpljeni spašeni, tko umije njemu dvije.
POšaljite POREZNU INSPEKCIJU u Pevec – ako ufate !
Miami, pošalji si poreznu u svoju apoteku.
Uprava skriva izvješće za 2016. od javnosti a na pevec.hr stoji izvješće za 2015. godinu s dobiti od 24 milijuna kuna i sa zadržanom dobiti od 14 milijuna kuna za koju je nezavisni revizor BDO dao mišljenje da istinito i fer prikazuje financijski položaj i uspješnost za 2015. godinu sukladno Zakonu o računovodstvu i Međunarodnim standardima financijskog izvještavanja koji su na snazi na Europskoj Uniji, a Lovrinčevićeva Uprava ponovo predlaže BDO za revizora. Je li BDO potvrdio istinitost financijskih izvještaja za 2016.? Zašto se skriva izvješće?
Jedini koji ovdje nešto skriva i laže je Hrvoje Marković!
Hrvoje Markoviću, još jednom Vas pitam zašto obmanjujete neupućene skrivajući se iza lažnog profila snowlepa?!?
Bili ste u Pevecu i uzeli ta ista izvješća.
Znate da su revidirana od strane BDO
Namjerno širite neistine jer želite zaštititi kriminalce Šketa i Golubića!
Osobni napadi nisu argumenti. Pitanje ostaje: Zašto Lovrinčević skriva izvješća od javnosti? Zašto skriva mišljenje revizora o točnosti financijskih izvještaja?
A tko je ovaj lj001 koji tak lako nekog proglasava kriminalcem??? Bez da je dao ijedan dokaz. Inicijali govore da je mozda lovrincevic jurica pa onda ni ne cudi da tak pise.
A tko je ovaj lj001 koji tak lako nekog proglasava kriminalcem??? Bez da je dao ijedan dokaz. Inicijali govore da je mozda lovrincevic jurica pa onda ni ne cudi da tak pise.
Antartica ne zna čitati bilancu, a svako malo komentira financijske izvještaje Peveca, daj si nadi neku drugu dionicu gdje ćeš druge zadiviti svojim velebnim znanjem.
Zoricu, znam citat koliko mi treba i ak 100 ljudi kaze da ova uprava sve obmanjuje ne znam onda zakaj ti i lj mislite suprotno. Ili delate tamo ili ste neki kaj vas placaju.
Zoricu, znam citat koliko mi treba i ak 100 ljudi kaze da ova uprava sve obmanjuje ne znam onda zakaj ti i lj mislite suprotno. Ili delate tamo ili ste neki kaj vas placaju.
Kojih 100 ljudi, ili par forumaša koji pod lažnim nadimcima dnevno šire laži i obmane, uključujući i tebe, koji si još pritom i nepismen.
Nek sam ja nepismen, bavio sam se drugim stvarima dok ste vi bili u skoli. I zal mi je sad jer se nismo slozili i skupili a ne da nas na skupstini predstavlja netko ko ima punomoci od 10 branitelja i kaze kak predstavlja branitelje a ustvar cjelo vrijeme radi za svog gazdu juricu. Uzas . I sad mi je zal kaj nisam prodal kad je bila dobra cijena jer tak visoko vise nikad nebu.