Nemate za gorivo? Koristite “carpooling”

Naslovnica Forum Komentari članaka Nemate za gorivo? Koristite “carpooling”

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

“trend” je inače glavni način prijevoza u zemljama bivšeg sovjetskog saveza, te siromašnim azijskim i afričkim zemljama, ni fancy naziv kao carpooling to ne može ušminkati.

naravno, i ekonomični zapadni europljani ga koriste u razumnoj mjeri, kao što su razumno štedljivi i u svemu drugom, no kod njih je obično javni prijevoz dovoljno dobar da je takav sustav iznimka.

ove probleme sigurno neće amortizirati ma kako pametne internet inicijative, nego političari koji u svojim rukama drže tako veliku moć, uglavnom s destruktivnim posljedicama.

suvisla organizacija javnog prijevoza je nešto potpuno iznad sposobnost bilo kojeg političara u rh, a “carpooling” bi lako mogli organizirati u državnoj upravi prostim dijeljenje službenih vozača i drastičnim smanjenjem broja službenih vozila. meni je posebno groteskno što službene aute masovno dobivaju birokrati koji iz svojih ureda i fotelja jedva da ikad izbivaju, osim kad se dogovoraju u fimi-mediji i sličnim poslovnim suptilnostima.

u sljedećem broju: nemate za meso, jedite kukce
u broju nakon toga: nemate za salatu, pasite travu..
nemate za cigarete, pušite ….

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/


u sljedećem broju: nemate za meso, jedite kukce
u broju nakon toga: nemate za salatu, pasite travu..
nemate za cigarete, pušite ….

[lol] [thumbsup]
Nemam za gorivo, koristim skejtbord ko bart simpson

Postoji grupa na facebook-u koju koristi više od 13.500 ljudi. Pridružite se i vi 🙂 https://www.facebook.com/groups/trazim.nudim.prijevoz

New Report

Close