‘Nemam djecu, no da imam ne bih znala što s njima, jer dolazim kući poslije 19 sati’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Nemam djecu, no da imam ne bih znala što s njima, jer dolazim kući poslije 19 sati’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Miami

EU je prije desetak godina dala Hrvatskoj naputak da se ukine druga smjena u školama jer ona remeti ustroj društva. Zbog druge smjene slabiji je nadzor nad djecom, djeca se navikavaju raditi u neproduktivno vrijeme, domovi se griju u jutarnjim satima i time povećevaju troškovi obitelji (podrazumijeva se da djeca idu ujutro u školu i da oba roditelja rade ujutro), djeca ne mogu ići na sportove koji su uglavnom organizirani u popodnevnim ili večernjim satima itd.itd.
Nama političari prodaju svakave priče a ne mogu investirati u osnovno školstvo koje je već u XIX stoljeću bilo obavezno u cijeloj Austro-Ugarskoj!

Administratori Poslovnog dnevnika brišu upise i profile forumaša koji kritiziraju postojeću projugoslavensku i komunističku vlast.

Imam dijete od 9 godina. Na kraju petog sata, svi su hiperaktivni, munjeni i bezobrazni…..Dolazi kući , i prostači nenormano…govori nam , marš kravo…makni se glupačo…a ostale psine da ne spominjem…. Stoga žele djecu gurnuti što više u naručje frustruranih , nadrkanih i siromašnih roditelja…

.

miami :

Imam dijete od 9 godina.
Na kraju petog sata, svi su hiperaktivni, munjeni i bezobrazni…
Dolazi kući , i prostači nenormano…
govori nam , marš kravo…
makni se glupačo…
a ostale psine da ne spominjem…
…Stoga žele djecu gurnuti što više u naručje frustruranih ,
nadrkanih i siromašnih roditelja…

@ miami ,

bojim se da će ti institucije sistema oduzeti djete i dati ga na usvajanje i odgoj u neku drugu obitelj…

.

New Report

Close