Nema dogovora o štednji, kaže Erjavec

Naslovnica Forum Komentari članaka Nema dogovora o štednji, kaže Erjavec

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Osobno sam protiv ulaska HR u EU i zbog toga sam djelomično zahvalan slovencima ali moram napomenuti da su Slovenci ( njih 500 jer su ostalo bosansci ) popriločno jadni kad probleme rješavaju ucjenom a ne dogovorom o povratu devizne štednje.
Od nas bi bilo isto tako jadno kad bi pristali na njihove ucjene. Trebali bi odgodit ulazak u EU i svim snagama stisnuti slovence da vrste ukradeno i naravno bojkotirat njihove proizvode . Ja prvi to već radim a slovence ne primam u apartmane, na skijanje idem u francusku , puno je ljepše i jeftinije

DM

Kako Slovencio brane svoj interes u odnosu na ove nase papke pa to je za ne virovat. Nasi ce jos platit Slovencima da nam ne vrate lovu i ic Hrvatima predstavljat kako je to veliki uspjeh hrvatske diplomacije. Unaprijed hvala Slovencima ako neratificraju nas pristup EU. Ulazak u EU je posljednja brokva u kapsil hrvatskom narodu.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

New Report

Close