Listen very carefully…
Dođem ja u Konzum mali.. blagajnica nešto mete.. kažem dobar dan i odem i uzmem šta trebam s polica . Dođem za kasu.. ova mete i dalje, ništa ju ne tangira. Dolazi dido i signifikantno me odmjeri ( debil), odobravajući kimne glavom i debil jr. ( Blagajnica) dolazi na kasu i otkuca kupovinu ..
Radi se dakle o ersatzhandlungu osnovnoškolske budale od 60 godina ( čije divljaštvo štiti policija) koji misli da je još uvijek faca ko u srednjoj trgovačkoj..
Jedina veća faca od njega je taksist
Of olive ni azitro icin neću
Radi se dakle o ersatzhandlungu osnovnoškolske budale od 60 godina ( čije divljaštvo štiti policija) koji misli da je još uvijek faca ko u srednjoj trgovačkoj..
Jedina veća faca od njega je taksist
Ustvari, ne bi me čudilo da se radi o kriminalcu, koji je ovakvu obradu već negdje doživljavao
I dođem ja u Konzum veliki na Sveticama.. neka Slavonka prištava me opslužuje na teki s mesom .. malo mi je žao ali nije baš ugodna osoba.. uglavnom, doletava lijepa Dalmatinka i mete i nešto mi se smiješi.. Reko ova prištava ne voli gospodina 😎..
Ima jedan nesretnik takav i u Kauflandu, ni on ne voli gospodina 😎..
Ja volim gospodina
I mene je dr. Pokušao ozlijediti, ali nije mu jasno da je malo gluplji od gospodina😄