‘Ne odustaje se od prosvjeda ni konverzije u kune’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Ne odustaje se od prosvjeda ni konverzije u kune’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

I sada moramo još čekati pribilžavanje datuma tog famoznog “masovnog” prosvjeda. Čim su u ime morali staviti “masovni” vidi se da i sami znaju da nema ništa od toga. Koji dan prije početka “mitinga” će se dogovoriti ili bar sjesti za stol, jed ako organizatorima miting propadne, banke će postati tvrđe, i poješće ih sami dužnici

.

A nebi li vam se više isplatilo da tražite konverziju u Yugoslovenske dinare ?

.

Da imama koga tamo, koji zna misliti, nikada nebi tražili konverziju duga u kune. Kada tad kunu očekuje devalvacija, bilo kakvog oblika. znači, da će rate porasti,
ali ne i primanja. To će biti žrtva hrvatskog naroda za financijsku astabiliza-
ciju.

Konverzija švicarca u euro prema tečaju na dan sklapanja ugovora, fiksna kamata koja se na taj dan primjenjivala za klauzule u eurima – preračunati za svaki kredit individualno. Za eventualno preplaćeni dio smanji se preostali dio glavnice. A banka neka si u cijelosti otpiše nepripadajući (špekulativni) iznos dobiti.
To je jedino ispravno rješenje. Znam da se od ovoga slugi Bohačeku dižu rijetke vlasi na glavi ali imamo li mi državu ili nama vladaju belosvetski banksteri?

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Noćas je na NovojTV bio izvanredan SF film naziva “Vrijeme je novac”. http://novatv.dnevnik.hr/clanak/vrijeme-je-novac—378696.html Preporučio bih Bohačeku (lik iz filma Čuvar vremena) i ostalom lihva društvu neki si ga pogleda – možda im se um prosvijetli. Ili su već toliko ogrezli da nema povratka…..
Svaka sličnost ljudi zatočenih u getu (mislim da nije slučajna) potpuno je identična zatočenicima u švicarcima i ostalim oblicima lihvarenja

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]


Konverzija švicarca u euro prema tečaju na dan sklapanja ugovora, fiksna kamata koja se na taj dan primjenjivala za klauzule u eurima – preračunati za svaki kredit individualno….

Ok,a sto kad kuna devalvira onda nova runda cviljenja???

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!



Konverzija švicarca u euro prema tečaju na dan sklapanja ugovora, fiksna kamata koja se na taj dan primjenjivala za klauzule u eurima – preračunati za svaki kredit individualno….

Ok,a sto kad kuna devalvira onda nova runda cviljenja???
[/quote]

Onda nova ideja, totalni oprost, uz zadržavanje sve imovine.

Kada se realno sagleda, UF je u lošijoj poziciji od Tsiprasa.

Uopce me ne bi zacudilo da se Blackrock ukljuci nekako, u Spanjolskoj vec jesu.
To izvlacim iz toga sto su banke zaprijetile prodati stanove strancima.

Trajno riješenje je u ništavnosti ugovora Banka & Klijent.

Napravit dvije analize.

Prva, odmah ponistiti ugovore koji su u clearingu isplacenonog iznosa kuna u odnosu na novac uplaćen na kreditnu partiju (+ – razlika, ja tebi ti meni).

Druga, kvantitativno utvrditi partije kredita gdje je iznos isplaćenog kredita veći od dosadašnjih uplata na partiju kredita. Takve kreditne partije konvertirati u HRK na dan isplate kredita, ostatak do clearinga voditi po kta stopi za HRK na dan isplate kredita sve do poravnanja te onda poništiti ugovor.

Vuk cijeli a ovce bez želje da očerupaju i prepariraju bankster vuka [emo_namigusa]

free flow information

New Report

Close